Ifølge politiet var det en del flere folk som tok turen til sentrum denne kvelden og natten enn den forrige. Og det var flere hendelser hvor politiet måtte rykke ut:

Klokken 19:57: En 35 år gammel mann blir anmeldt for urinering på offentlig stedet. Han gjorde sitt fornødne i Kirkegata i Halden sentrum.

Klokken 01:17: En 24 år gammel mann blir anmeldt for å nekte og oppgi personalia til politiet og ha forulempet politiet i forbindelse med at han var involvert i en hendelse ved et utested i Tollbugata.

Klokken 01:33: En mann i 70-årene blir anmeldt for vold etter en hendelse i drosjekøen i Halden sentrum. I forlengelsen av dette blir vedkommende også anmeldt for å ikke etterkomme et pålegg gitt av politiet.

Klokken 02:27: En mann i 30-årene blir bortvist fra Halden sentrum etter at han oppførte seg aggressivt og truende.

Klokken 02:48: En 31 år gammel mann blir bortvist fra Halden sentrum etter at han ønsker å benytte en politipatrulje som drosje. Ble etter hvert så innpåsliten at patruljen bortviste vedkommende, noe han heldigvis valgte å etterkomme.

Klokken 19:57: En mann i begynnelsen av 20-årene blir stanset av en politipatrulje. Han kjører rundt i et kjøretøy uten registreringsskilt.

– I tillegg var det flere andre feil og mangler som ble avdekket av patruljen. Det hele endte med at det aktuelle kjøretøyet ble tauet inn og føreren anmeldt for flere trafikkforhold, opplyser politiførstebetjent og avsnittsleder Anders Garberg.

HA vært i kontakt med mannen i 70-årene som ble anmeldt for vold i taxikøen. Han har en helt annen versjon av saken enn kvinnen som tok kontakt med politiet.

– Det var mange som var vitne til det som skjedde i taxikøen. Dette skjedde mellom 01.00 og 02.00. Og jeg kan tilbakevise på det sterkeste at jeg var voldelig. Det kan også flere vitner bekrefte, ta gjerne kontakt med HA og fortell deres versjon, sier mannen.