I vinterferieuka arrangeres det noe for alle og enhver rundt omkring i Halden. Under følger en oversikt over noe av det som skjer i byen for barn og unge i uke 8.

Workshop i dans

Halden Danseskole inviterer til gratis workshop i dans i Kulturhuset i Halden, søndag 20.02. Det blir en fartsfylt time med både lek, rytme og kule triks! Etter workshopen er man velkommen innom KulturSFO for en gratis smoothie.

Tilbudet har to målgrupper. Den første målgruppa er for de mellom fire og fem år, og den andre målgruppa er for de mellom seks og åtte år.

Begge gruppene starter 13:00, og workshopen varer i 45 minutter.

Vinterferiemoro med Inspiria

«Vinterferiemoro» er et gratistilbud i regi av Halden kommune og INSPIRIA for skolebarn og -ungdom, hvor dedikerte aktivitetsverter leder forskjellige aktiviteter fra dag til dag.

NB: Påmelding

Vinterferieaktiviteter 2022 - Halden Idrettsråd

Halden Idrettsråd arrangerer ulike idrettsaktiviteter i vinterferien. Denne gangen melder man barna på de aktivitetene de selv ønsker. Man melder ikke barna på hele uken, kun de tilbudene de selv ønsker.

Under Halden Padelklubbs tilbud torsdag og fredag kan man kun melde seg på en av dagene.

Her er det tilbud som bryting, golf, padel, tennis, turn og ishockey.

Mer informasjon og påmelding på Halden Idrettsråd sine sider.

Håndballskole med Halden Håndball

Halden Håndball arrangerer håndballskole i vinterferien. Fristen for påmelding var torsdag 17. februar, og har derfor gått ut.

Dukketeaterworkshop

I vinterferien tilbyr Daniel Sandvik fra Pianostredet figurteater kurs i dukketeater den 23. og 24. februar fra kl 11:00 til 14:00. Kurset er gratis for alle deltakere.

Mer informasjon og påmelding på Halden kommune sine sider.

Vinterferietilbud med Verdensbro

Verdensbro viser gratis kino på Aladdin Kino onsdag 23. februar, i samarbeid med Aladdin Filmklubb. De viser filmen «Sjel», og alle får gratis popcorn! Det er filmvisning kl. 14.00 og en kl. 17.00.

Påmelding kinovisning 14:00

Påmelding kinovisning 17:00

Fredag 25. februar i vinterferien arrangerer Verdensbro gratis batikk-workshop for ungdom, hvor man får lage egendesignet genser og handelnett/totebag. Alt av materiale får man gratis av Verdensbro og man får med seg resultatet hjem. Klokka 17.30-19.30. Arrangementet er på Kulturhuset Verdensbro – Busterudgata 1.

Påmelding workshop

Volleycamp i Remmenhallen

Halden Volleyballklubb inviterer til volleycamp onsdag til fredag i vinterferien.

Volleyballklubben ønsker å skape volleyballglede, og inviterer barn og ungdom født mellom 2003 og 2011 til å delta.

Remmenhallen er stedet for å lære det morsomme spillet med mottak, server og smasher. For de som har spilt en stund, så blir det nok av lærdom og utfordringer med dyktige trenere.

Påmelding volleycamp

Er det en vinterferieaktivitet du vet om, som ikke står i oversikten over? Send mail med kort informasjon til [email protected]