↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

907 69 224
  1. Beskrivelse

Hvordan selge bolig i Halden til best mulig pris

Skal du til å legge ut boligen for salg i Halden og nærliggende områder, og du lurer på hvordan du kan få best mulig pris for boligen din? Meglerportalen hjelper deg med å finne frem til dyktige lokalmeglere som kjenner til Halden som sin egen bukselomme. De vet hva kjøperne vil ha og hvordan du skal få så høy fortjeneste som mulig.

Finn rett megler på 5 enkle trinn:

1.      Beskriv hvor langt du har kommet i salgsprosessen.

2.      Angi kontaktdetaljer for å motta pristilbud.

3.      Legg inn viktige opplysninger som megleren bør ha.

4.      Len deg tilbake og slapp av til meglerne sender deg tilbud.

5.      Velg beste megler for deg ved å sammenligne tilbudene.

Hvorfor innhente meglertilbud

Mange vil selge boligen sin nå som renten fortsatt er lav og eiendomsprisene stiger. Du sparer verdifull tid og krefter ved å la Meglerportalen finne frem til de beste meglerne i Halden. Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang, og vi kobler deg sammen med profesjonelle eiendomsmeglere som har erfaring med å selge din type bolig.

I tillegg er det mulig å spare betydelig med penger ved å la meglerne konkurrere om deg. Det kan ofte være store prisvariasjoner. Vi anbefaler at du er åpen og ærlig om at du har flere å velge blant, slik at megleren får mulighet til å gi deg et veldig godt tilbud.

Vi setter deg kun i kontakt med erfarne meglere som har god erfaring med boligsalg i Halden. Det er veldig viktig å velge noen som kjenner til byen og vet hva kjøperne er på jakt etter. Du kan føle deg trygg på at du har valgt en profesjonell megler som utfører salget på riktig måte når du bruker tjenestene til Meglerportalen.no.

Eierne til Meglerportalen

Meglerportalen drives at et selskap som heter Lead Service AS, et norsk selskap som tilbyr anbudstjenester innen en rekke bransjer. Ikke bare kan du få tilbud fra eiendomsmeglere, men vi kan også innhente tilbud fra regnskapsførere og advokater. Tjenestene er uforpliktende og gratis for deg som forbruker, og du binder deg ikke til noe som helst.

Hvordan velge rett megler

Meglerportalen sørger for at du mottar tre forskjellige tilbud fra lokale meglere i Halden. Det neste steget er å invitere dem hjem på befaring. Det vil være umulig for megleren å gi deg et godt tilbud og verdivurdering, uten å se boligen først.

Befaringen er ikke bare viktig for å få en så nøyaktig vurdering som mulig, men det er en god anledning til å se hvilken megler du liker best. Det er viktig å velge noen som du føler deg trygg på. Megleren bør også ha god lokalkunnskap, slik at de kan svare på spørsmål fra kjøperen på en god måte.

Du vil motta et skriftlig tilbud etter befaringen, og denne må du lese grundig igjennom og sammenligne med tilbudene fra de andre to meglerne. Sett deg nøye inn i hva som er inkludert, og hvilke tjenester som du eventuelt må betale ekstra for, for eksempel boligstyling og fotografering. Det kan være smart å sette opp et budsjett i forkant, slik at du vet hva du bør prioritere.

  • Besøks- og postadresse: Wiels Plass 2, 1771 Halden
  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge 92840911
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Halden Arbeiderblad © 2021

Redaktøransvar