↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Finn gunstig lån til privat og bedrift

Hvis du ser etter et forbrukslån med gode betingelser kan du finne det på https://www.billigeforbrukslån.no/. På vår nettside kan du raskt og enkelt sammenligne lånetilbud fra mer enn 30 finansinstitusjoner. 

 

Finn beste tilbud  

Dermed sikrer du deg et gunstig lån enten det er til privat bruk eller til en bedrift. Du kan enkelt søke om lån til bil, båt eller mc ved å gå til https://www.xn--billigeforbruksln-orb.no/mc-l%C3%A5n/. Vi tilbyr også refinansiering. Hos Billigeforbrukslån.no finner du dessuten mange artikler med tips om finansiering.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,70%, 100.000 o/5 år, etabl.geb. 1000, kostnad 35.858. Totalt: 135.858.

 

Forskjell på sikrede og usikrede lån

Forbrukslån er vanligvis usikrede lån. Det vil si at låntaker slipper å stille fast eiendom som sikkerhet for lånet. Med sikrede lån må låntaker ha fast eiendom som sikkerhet, som ved boliglån. Det er uansett viktig å vurdere nøye hvor mye du skal låne. Det får du også hjelp til på Billigeforbrukslån.no, i vår lånekalkulator.

 

Slik kan du gå fram:

  1. Bruk lånekalkulatoren på nettsiden vår,  og velg beløp og nedbetalingstid
  2. Du må søke hos flere banker samtidig for å få flere tilbud å velge mellom
  3. Bankene kontakter deretter deg, og du kan velge det tilbudet med laveste rente
  4. Pengene utbetales raskt til din konto

Lån til bedrift

Det er ikke bare ved privatlån det er en fordel å kunne ta opp usikrede lån. Hos Billigeforbrukslån.no kan du også søke om lån til bedrift uten sikkerhet. Det kan for eksempel være et kortsiktig lån eller et lengre kredittlån. 

 

Nedbetaling

 

Uansett hva du låner til så er det stor nytte å bruke lånekalkulatoren for å sette opp et godt budsjett. Den viser deg hvor mye hvert lån koster per måned og totalt, slik at du hele tiden kan ha kontroll på økonomien.