↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Slik får du lån til refinansiering

Det fleste som refinansierer gjeld ønsker å få bedre betingelser. Enkelte må også låne for å innfri gjeld som er gått til inkasso og betalingsanmerkning. Hvilke banker du kan få låne av avhenger blant annet av disse forholdene. Vi hjelper deg med å skaffe det rette lånet fra rett bank.

 

Mer om hva Refinansiere.net kan hjelpe deg med

I tillegg til å gjøre det enklere for deg når du skal innhente lånetilbud, byr vi på artikler og guider om alle typer refinansiering. Les disse dersom du har spørsmål. Mye av informasjonen er rettet mot det å spare penger, og spesielt i forhold til kostnadene på ulike låneformer. 

 

Låne til refinansiering med betalingsanmerkning

Å få lån eller kreditt når du har en betalingsanmerkning er ikke lett. De fleste banker sier konsekvent nei. Slike gjeldsproblemer kan løses på to måter, og den vanligste er å refinansiere med et lån som er pantesikret eller med kausjonist. Start med å sette deg inn i hvilke banker som godtar en betalingsanmerkning når de yter lån til refinansiering.

 

Låneeksempel: 2.000.000 kr. o/25 år, Eff.rente 6,65%, Kostnad 2.033.291,-, Totalt: 4.033.291,-.

 

Alternativet er å først betale gjelden som anmerkningen kommer fra, og deretter refinansiere eventuelle andre lån og kreditter. 

 

Enkelt å søke om refinansiering:

  1. Finn de bankene du ønsker å sende søknaden til i vår oversikt.
  2. Du kan også bruke en låneagent til oppgaven (gratis).
  3. Det tar vanligvis kun noen timer før du får svar fra bankene.
  4. Velg lånet som gir deg de laveste kostnadene.

 

Refinansiering uten krav til sikkerhet

Det største refinansieringslånet du kan få uten sikkerhet er på 500 000 kroner. Denne lånegrensen finner du hos omtrent 15 til 20 nettbaserte banker i Norge. Rentene på lånet kommer til dels an på hvor mye penger det er snakk om, samt kredittscoren din. Betingelsene er så godt som alltid bedre enn på små forbrukslån og kredittkort, og de laveste rentene starter på cirka 6%.

 

Les mer på refinansiere.net - låne til å refinansiere.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube