↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Bankene vi samarbeider med tilbyr ulike typer lån. Våre rådgivere jobber på vegne av deg for å få det beste lånetilbudet.

Omstartslån - refinansiering med pant i bolig

Det er mye forbruksgjeld blant nordmenn. Smålån og kredittgjeld er vanligere enn man kanskje tror. Å miste kontrollen over økonomien er dessverre lett, og det gjelder å ta tak før det vokser over hodet på deg.

Som eier av eiendom, er det fint å vite at du kan samle dyr forbruksgjeld til et lån med sikkerhet i bolig. Sjekk om du er kvalifisert til et omstartslån. Ettersom det er et sikret lån, vil du få et gunstigere lånetilbud enn om du skal refinansiere uten sikkerhet.

Med inkasso eller betalingsanmerkninger, er det veldig få banker som gir deg lån. Til tross for at det er til refinansiering. Når du søker omstartslån blir det gjort en individuell vurdering av deg, slik at du kan få hjelp til å rydde opp i økonomien.

Det er en mulighet til å kvitte deg med betalingsanmerkningene og få en omstart på økonomien din. Slik at du kan begynne på veien mot å bli gjeldsfri.

Å ha gjeldsproblemer er en stor påkjenning, og forhåpentligvis kan dette hjelpe deg til en lettere hverdag.

Beste forbrukslån

Det å refinansiere forbrukslån kan hjelpe deg med å få bedre kontroll på økonomien igjen. Usikrede lån er dyre, og rentene kan variere stort.

Med flere lån betaler følger også gebyrer med hvert lån. Med refinansiering samler du så mye som mulig til kun et lån.

Et bedre lånetilbud kan altså spare deg for både renter og gebyrer. Det blir også mer oversiktlig med færre lån. Forhåpentligvis kutter det månedskostnadene slik at du får litt økonomisk pusterom.

Lån uten sikkerhet har høy rente. Å nedbetale lånet raskere, gjør at du sparer mer totalt på lånet. Da løper ikke rentene like lenge. Derfor kan det lønne seg å prioritere å nedbetale raskere.

Trenger du forbrukslån? Vi hjelper deg med innhenting av lånetilbud, slik at du kan sammenligne forbrukslån, slik at du kan spare penger og tid.

Du bør nøye vurdere din egen betjeningsevne for et forbrukslån. En bufferkonto kan er lurt å ha for uforutsette utgifter, slik at du slipper unødvendig gjeld.

Søk boliglån

En bolig er en stor investering for de fleste. Det er også noe av det som tar opp mest av månedsbudsjettet vårt i store deler av livet.

Når du skal søke boliglån gjelder det å velge det beste lånetilbudet. Som man bør tenke med alle lån man tar opp. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men bruke tid på å ta et nøye overveid valg.

Det er ikke bare lån til bolig som vi kan hjelpe deg med, men også pensjonistlån, også kalt seniorlån. Det er for deg som er over 60, og ønsker å frigjøre sparepenger du har opparbeidet i boligen.

Om du har boliglån fra før er det ikke sikkert din nåværende bank har de beste lånetilbudene. Det er ikke alltid det lønner seg å være lojal kunde, men at du heller kan spare penger på å flytte lånet til en annen bank.

Fyll ut vårt skjema og vi hjelper deg gjerne med nytt boliglån, refinansiering eller finansieringsbevis.

Tilbudene du mottar er uforpliktende, og jobben vi gjør er for deg helt gratis. 

Søk lån til kjøretøy 

Bilen er viktig for mange nordmenn, og en sentral del av budsjettet for utgifter. Da er det godt å vite at man kan spare penger på å bytte forsikring, men også det å flytte billån.

Du kan søke lån til kjøretøy med vårt enkle skjema. Enten det er snakk om fullfinansiering eller for deg med egenkapital. Det er også varianter hvor du ikke stiller sikkerhet i kjøretøyet, som kan passe for billigere biler. Kjøretøylån med sikkerhet har beste rente.

Kan kjøretøyet registreres i kjøretøyregisteret kan vi prøve å hjelpe deg med et lån. For eksempel om du allerede har bil, og trenger et billig caravanlån.

Som regel er nedbetalingstiden på billån 3, 5, 7 eller 10 år. Krav til alder på kjøretøyet stilles med utgangspunkt i lånets nedbetalingstid. 

Det kan være penger å spare på å flytte billånet til en annen bank. Det er gratis og uforpliktende å sjekke.

Vår blogg

Sjekk gjerne ut bloggen vår med artikler om privatøkonomi. Vi har i tillegg søstersider for andre tjenester.

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook

 

  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge
  • Besøks- og postadresse: Wiels Plass 2, 1771 Halden
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Utgitt av Halden Arbeiderblad AS
  • Halden Arbeiderblad © 2022

Redaktøransvar