↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 19 55 17

Besøksadresse

Svinesundsveien 339
1788 HALDEN
  1. Beskrivelse

HANSEN & JENSEN TRANSPORT AS

Fokus på sikkerhet
Hansen & Jensen Transport AS har vært med på det meste av den utviklingen som har skjedd i transportbransjen, både oppturene og nedturene. Firmaet bygger sin virksomhet på kunnskap, kontinuitet, erfaring, pålitelighet og ikke minst sikkerhet. Hansen & Jensen Transport AS ble i 2010 tildelt IFs og NLFs trafikksikkerhetspris et tegn på at bedriften er bra i klassen på skadeforebyggende arbeid. I 2017 ble firmaet tildelt Halden Sparebanks Næringspris.

Transportbransjen preges av sterk konkurranse og en rivende teknologisk utvikling. Hansen & Jensen har helt siden starten vært opptatt av å tilfredsstille kundens behov i et stadig mer krevende og hektisk marked. Derfor har vi våre egne biler og sjåfører. Det sikrer oss full kontroll på sikkerhet og utstyr. Sjåfører som kjenner norske forhold og vet hva kundene forventer av oss.

Kvalitet Sikkerhet Pålitelighet Lang erfaring Konkurransedyktige priser

Snakk med oss om alle typer transport

Fra dør til dør med:

  • Stykkgods  Partilaster
  • Containere
  • Termoutstyr
  • Daglig biler i trafikk til Oslo og mesteparten av Østlandsområdet.

 

Hansen & Jensen Transport AS disponerer 17 egne biler, som går i trafikk i Norge Norden og Kontinentet. Dessuten benyttes innleid materiell ved behov.
Hansen & Jensen Transport AS formidler også transportoppdrag i Norge eller til og fra utlandet.

Historie
Firma ble startet i januar 1966 av Willy Jensen og Bjørn Hansen, med to biler. I 1998 trakk Willy Jensen seg ut som pensjonist, og firmaet ble omdannet til et AS. Bjørn Hansen og sønner eier alle aksjer. Firmaet har vokst år for år og disponerer i dag 17 egne biler og har totalt 20 ansatte, og har siden 1983 holdt til i egne lokaler på Sørlifeltet i Halden.