↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Andre tjenester

TjenesteTorget hjelper personer med å gjøre klokere og smartere valg når det kommer til privatøkonomi. Det får vi til ved å tilby en gratis anbudstjeneste der folk kan innhente uforpliktende tilbud på tjenester og produkter. Alt gjøres kun via ett skjema. På den måten kan du sammenligne både priser og vilkår, samt velge beste pris og avtale for akkurat deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 600 000 norske personer, og denne mengden fornøyde brukere øker hver dag. Noe av det du kan få tilbud på er følgende:

 

Varmepumpe

Alle har et behov for oppvarming, noen velger å fyre med ved og noen velger å bruke en varmepumpe. Sistnevnte er mye mer effektivt enn den tradisjonelle varianten. Grunnen er helt enkelt at du får igjen tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. Det er også flere typer varmepumpe å velge mellom. Har du allerede vannbåren varme i huset, er det smart å investere i en væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Fordelen med denne typen varmepumpe er at varmedistribusjonen gir at du får en jevn temperatur i hele boligen. Har du derimot ikke vannbåren varme, kan det koste en del å investere i det. Ønsker du ikke å gjøre det, er alternativet å heller gå for den rimeligere varianten; luft til luft varmepumpe. I tillegg til å gjøre nytten sin på vinteren, vil en varmepumpe også fungere som aircondition på sommeren. Det er mange typer og modeller å velge mellom, så det kan være lurt å sammenligne tilbydere og tilbud først. Vi har et samarbeid med noen av de største produsentene som Daikin, Panasonic og Toshiba. Når du har en varmepumpe, er det videre viktig å gjennomføre en jevnlig varmepumpeservice. Da sikrer at den får lengst mulig levetid.

 

Vinduer

En annen metode for å beholde en behagelig temperatur i boligen, er å ha gode vinduer. Særlig i eldre hus vil det være lurt å bytte gamle vinduer. Ellers vil den dårlige isolasjonen gjøre at varmen går rett ut vinduet, og det betyr bortkastede penger. På stekende sommerdager kan det fort bli for varmt, men om du har nye vinduer vil du isolere ute varmen. I tillegg kan det være fordelaktig å investere i ny solskjerming for å stenge ute varmen. Her er ofte persienner populært inne, mens det utvendig ofte er solskjerming som pergola og markiser som er mest populært.

 

Boligalarm

Ferier og høst er høytid for tyveri og innbrudd. Da er det smart å ha en innbruddsalarm og brannalarm på plass. Det er flere typer alarm på markedet som gjør det vanskeligere å velge alarmselskap. I dag er de største selskapene i Norge Verisure og Sector Alarm. Når du skal velge en boligalarm er det også smart å gå for en som er FG-godkjent. Med en slik godkjent alarm får du ofte også billigere forsikringer hos forsikringsselskapene.

 

Garasje

Har du et hus og bil, er det også naturlig å kunne tenke seg en garasje. Skal man ha en garasje er det viktig at den står i stil med huset, slik at man får en helhet i boligen og tomten. Kanskje har du allerede en garasje fra før, men da kan det være en idé å tenke på å bytte garasjeport.

Radon

I Norge finnes det mye radon. Derfor er det viktig at du sjekker boligen din for radongass selv om du ifølge radonkartet er utenfor faresonen. Dette kartet er bare veiledende og gir ingen garanti for at nivået er reelt. Med andre ord, du bør gjennomføre en radonmåling uansett. Om du finner ut at radonnivået er for høyt, må det igangsettes radontiltak.

 

Bredbånd

I dag er man helt avhengig av å alltid ha tilgang til internett siden så mye foregår digitalt. Det betyr at et bra bredbånd er viktig for de fleste nordmenn. Men selv om man ikke klarer seg uten, er det flere tilbydere av bredbånd som gjør at du ikke må velge det dyreste alternativet.

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? En av de største investeringene vi alle gjør i løpet av livet er nemlig kjøp og salg av bolig. Skal du i gang med denne prosessen er det helt avgjørende å ha en dyktig eiendomsmegler som kjenner til markedet der du skal selge boligen (feks. eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger). På den måten vil du få mest igjen for boligsalget og best mulig opplevelse av salgsprosessen. Det er mange eiendomsmeglere å velge blant, noe som ikke gjør det like lett å velge. Vi samarbeider med noen av de største meglerne i landet, som Privatmegleren, Krogsveen og Eiendomsmegler 1.

Skal du selge bolig har som oftest hver enkelt megler en fast takstmann. Hvis du av en eller annen grunn skulle trenge en takst, er det viktig å innhente tilbud fra flere takstmenn. Da har du en større sjanse for en seriøs takst, til en overkommelig pris.

 

Utleiemegler

Det er flere som ser muligheten i å tjene litt ekstra gjennom utleie. Derimot er det viktig å huske på at hele utleieprosessen kan kreve både mye tid og energi. Med en utleiemegler slipper du det og får alt gjort på en profesjonell måte. Utleiemegleren vil da ta seg av alt det praktiske, samtidig som at du slipper risikoen ved å ikke få inn pengene dine.

 

Flyttebyrå

De aller fleste av oss vil én eller flere ganger oppleve å flytte. Når man skal inn i en ny bolig pleier det å være mye stress rundt pakking og flytting. Da kan det være greit med flyttehjelp fra et profesjonelt flyttebyrå for å lette prosessen. Imens kan du heller fokusere på ditt nye hjem.

 

Hus

Mange drømmer om å bygge eget hus, men ikke alle oppfyller denne drømmen. Om du er en av dem som har tenkt å oppfylle den og har tomten klar, er det smart å starte med å se i en huskatalog og innhente priser. Enten om du vurderer et ferdighus eller en arkitekttegnet bolig, må du alltid huske på å se på mulighetene ved tomten først. Hva er viktigst for deg i et hus? Muligens må du prioritere litt, ellers kan totalprisen fort bli dyr. Da blir det mye lettere å sette i gang med valg av hus.

 

Advokat

Etter et boligsalg opplever noen eksempelvis nabotvister der det kan være greit med juridisk rådgivning fra en advokat. De fleste av oss vil en eller annen gang i løpet av livet oppleve at de trenger advokathjelp. Det kan for eksempel være angående familiegjenforening, arv og arverett eller kontrakt og avtalerett for å nevne noe.

 

Lån

Lån er noe man sjeldent kommer unna. Uansett om det gjelder boliglån eller andre typer lån som forbrukslån. Visste du at det i norske husholdninger er vanlig med høy kredittkortgjeld? Det blir fort mer kostbart enn nødvendig, og der for er det lurt å samle smålån og sjekke lånetilbud fra flere banker. Da sikrer du deg best mulig lån.

 

Forsikring

Det er ikke noe poeng i å ha en billigst mulig forsikring om den ikke gir god nok dekning når først uhellet er ute. Med andre ord må en god forsikring til for å sikre seg økonomisk. Siden man aldri kan vite når en ulykke kan skje, er derfor forsikring sentralt i de fleste sin hverdag. Spesielt når det gjelder bilforsikring (inkludert elbilforsikring) er det lurt å bruke en bilforsikring kalkulator. Videre er reiseforsikring en sentral forsikring i mange sin hverdag. Har du ikke en slik risikerer du store utgifter om noe skulle skje på ferien i utlandet. Har du kanskje også andre kjøretøy du ikke bruker så ofte er det uansett viktig å forsikre dem. Enten om du har veteranbil, campingvogn eller båt, trengs en god veteranbilforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring. Har du derimot en ATV, moped eller MC må du huske på at det i Norge er lovpålagt å ha minst en ansvarsforsikring. Dette er alternativet som dekker minst og er derfor også billigst. Derimot er det ikke slik at det nødvendigvis er det beste alternativet når først uhellet er ute. Det kan være lurt å heller vurdere en god Atv-forsikring, mopedforsikring og MC-forsikring. Ved ulykker med kjøretøy er sjansene store for at også skadene blir store. Derfor kan en god ulykkesforsikring komme godt med.

 

Våre hjem er fylt med innbo, derfor er en innboforsikring også noe alle trenger. Om noe skulle skje, enten det gjelder innbrudd, brann, vannskader eller lignende, vil eiendelene dine innenfor boligens fire vegger være dekket. Har du et hus eller en hytte er det i tillegg viktig å sikre bygningen med en husforsikring og hytteforsikring. Tapene og de økonomiske konsekvensene er store om noe skulle skje her.

 

Helse er noe av de viktigste vi har. Derfor må den også forsikres. En god uføreforsikring og livsforsikring sikrer deg og din familie om sykdom eller en ulykke skulle oppstå. Har du barn, er det utrolig viktig å også ha en god barneforsikring. Har du kjæledyr og de trenger behandling, blir også dette fort kostbart. En dyreforsikring med god dekning gjør at du slipper unna store, uforutsette kostnader. Om du generelt er usikker på hva en forsikring vil koste deg og er på utkikk etter den beste avtalen, kan det være smart å bruke en forsikringskalkulator.

 

Bedriftsforsikring

Har du en bedrift er det også viktig å der sikre verdiene med en skreddersydd bedriftsforsikring. Da er det essensielt å ha en god forsikring som både dekker personer, biler og transportering. Om du driver med landbruk, kan i tillegg en landbruksforsikring eller traktorforsikring komme godt med. Videre må alle som driver for seg selv, også styre økonomien. Til tross for dette ansvaret, er det likevel mange som ikke liker å drive med tall. For mange er det en bedre løsning å bruke tiden sin på det de faktisk kan i stedet for å sløse den bort på regnskap. Husk at du alltid kan bruke en regnskapsfører, og husk da å velge en autorisert regnskapsfører som har full kontroll på regler og lover.