↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

472 47 114

Postadresse

Postboks 25
1713 GRÅLUM
  1. Beskrivelse

Mällegården Bruk ble stiftet i 1999. Daglig leder er Monica Strømberg, og firmaet holder til på Näsinge 24, 45293 Strömstad.

 

Näsinge ligger midt i mellom Svinesund og Strømstad, på utsiden av motorveien og litt inn i skogen. Kommer man fra strømstad, tar man avkjørsel 112-Blomsholmsmotet og kommer man fra Svinesundsbruen, tar man avkjørsel inn til høyre i rundkjøringen. 

Strømberg jobber som møbeltapetserer og har fokus på å bevare den gamle historien i møbelet, men gir det et løft ved å re-designe, restaurere, pusse opp og fornye utseende. 

Hun er dyktig i søm og trekking av seter og lounger til russe-/og rartybusser, Bo-biler, båt puter, ute møbler, markiser/vindseil, stoler, og skinn. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Monica Strømberg har gitt et løft til sitt eget firma, ved å fornye navnet til Mällegården Møbeltapetsering, som hun nå vil være kjent under. 

Her får man en opplevelse av en serviceminded og dyktig fagperson som virkelig brenner for det hun jobber med. Ingen jobb er for liten, eller for stor. 

 

Skal du gjøre noe i hyggelig lag med venner eller skal ut på tur, har hun til og med utleie av en PARTYBUSS! 

 

 

Har du noe du vil ha fikset - ta kontakt for en uforpliktende prat på telefon 47247114 eller send mail til mellegarden@gmail.com

  • Besøks- og postadresse:Storgata 2A
  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge 92840911
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Halden Arbeiderblad © 2018