↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

936 41 520

Besøksadresse

Glenneveien 14
1781 HALDEN
  1. Beskrivelse

Ø-Bygg AS er en tradisjonell byggmesterbedrift, med Halden og omegn som det største arbeidsområdet.

Ø-bygg AS ble etablert våren 2010. Daglig leder er byggmester Øyvind Nicolaisen. Driften baserte seg de første årene på arbeid for privatkunder, men i takt med en økende kundemasse har oppgavene blitt stadig større og mer utfordrende.

I 2016 ble vi medlem av huskjeden Norgeshus. Dette gir oss tilgang på en rekke arkitekttegnede boliger samt et stort og profesjonelt fagmiljø.

 

Vi sitter i dag på den kunnskapen som kreves for at kunden skal bli ivaretatt på en god måte. Vårt motto har siden starten vært yrkesstolthet gir kvalitet Dette er vårt stempel på det vi leverer og grunnen til at vi har fått en sentral rolle i markedet. Det er vi stolte av og bevisste på å ta med oss videre inn i fremtiden.

De senere år har vi i tillegg til Ø-bygg AS etablert selskapene Ø-Bolig AS og Ø-Eiendom AS.

I de to sistnevnte selskapene bygger vi boliger for salg, kjøper tomter og tomtefelt samt driver utleie av bolig og næringsbygg.

Med dette ser vi positivt på fremtiden og er klare for og møte utfordringene som kommer.

 

I tillegg til oppdrag for kunder, har vi stort fokus på egne prosjekter som omfatter nøkkelferdige boliger for salg på frittliggende tomter eller tomtefelter vi selv eier eller har i samarbeid med andre.

I samarbeid med våre dyktige underleverandører, sørger vi for at din boligdrøm blir en realitet med fokus på godt håndverk, gode løsninger og profesjonell oppfølging gjennom hele byggeprosessen.

 

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Besøks- og postadresse:Storgata 2A
  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge 92840911
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Halden Arbeiderblad © 2019