↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

928 25 882

Besøksadresse

Marmorveien 52
1784 HALDEN
  1. Beskrivelse

Hvem er vi?

Firmaet ble etablert i 1990.

Vi er i dag 6 ansatte og driver hovedsakelig med oppsetting av hus, hytter, garasjer, tilbygg o.l.

Vi har god kompetanse og bred erfaring innen nybygg, restaurering og rehabilitering og påtar oss også muring og støpearbeider, samt flislegging. Firmaet er sertifisert etter byggebransjens våtromsnorm.

Vi stiller også behjelpelig opp i forbindelse med byggesaksmeldinger og søknader. Halden og omegn er hovedsakelig vårt arbeidsfelt, men vi påtar oss også oppdrag utover i distriktet.

Nøkkelord for våre mål som firma er fornøyde kunder, kvalitet og trygghet.

Byggmester Jan Los er medlem i Norges Byggmesterforbund, og er godkjent for Ansvarsrett.

Firmaet er representert på leiemarkedet med 6 leiligheter sentralt i Halden. Vi har fast samarbeide med seriøse lokale firmaer når det gjelder graving, el. arbeid, blikkenslager og rørlegger

 

Baderom/våtromsnorm

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess.

 

Nybygg

Har du tomt men ikke hus? Vi har lang erfaring med oppføring av hus og bygninger. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris!

 

Hytte

Vi hjelper deg med å finne riktig hytte etter dine behov. Våre håndverkere har lang erfaring innen oppføring og utbedring av hytter. Ta kontakt for priser.

 

Tilbygg

Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.

 

Restaurering

Vi restaurerer dine gjenstander til original stand. Alt fra møbler og bord til eldre rom og bygninger. Ta kontakt for referanser fra tidligere utført arbeid. 

 

Garasje

Vi hjelper deg å velge ut riktig type garasje, frittstående eller som en del av huset, med eller uten isolering. Det finnes et stort spekter å velge fra.

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Besøks- og postadresse:Storgata 2A
  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge 92840911
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Halden Arbeiderblad © 2019