↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

959 03 649

Besøksadresse

Brekkerødtoppen 12
1782 HALDEN
  1. Beskrivelse

Tømrerfirma Magne H. Karlsen er et byggefirma som ble etablert våren 2009. Daglig leder har mer enn 25 års erfaring som snekker og tømrer og har våtromssertifikat.

Firmaet har i dag tre svenner og en lærling. Vi i firma utfører alt innen tømrer og snekkerarbeidet, bl.a. oppføring av nybygg og tilbygg, rehabilitering av gamle hus og hytter, garasjer, takomlegging, bygging av terrasser, skiftning av dører og vinduer osv.  I tillegg tar vi også på oss byggesøknader, tegning og prosjektering av hus og hytter.

Har du behov for tømrer eller snekker i Halden, Sarpsborg eller Fredrikstad   Kontakt oss gjerne!

 

Firmaet har sentral godkjenning og har sertifikatet Godkjent for ansvarsrett.

72700_ansvarsrett_589d8b53469f9.jpg

 

Så du vurderer altså å kjøpe deg en bolig i Halden eller et annet sted i Østfold? En helt ny bolig som ingen har bodd i før deg som du kan være med på å forme til din egen? Vi har solid erfaring med å gjøre en øde tomt om til et nytt hjem for familier, og vi vil veldig gjerne gjøre det samme for deg.

 

Totalpakke på nybygg

Vi kan tilby deg totalpakke på nybygg. Vi sørger for alt fra planering av tomten din helt til et nøkkelferdig hus som du kan bære inn flatskjermen i. Vi tar altså rollen som posjektleder og ordner med både anleggsarbeid, rørleggerarbeid og elektrikerarbeid.

Vi bygger huset akkurat slik du vil ha det

Du velger hvordan ditt drømmehus skal se ut -du velger design, arkitektur og funksjonalitet. Tenk på at ditt hus vil være ditt hjem i mange år framover. Vi kan bygge nøyaktig det huset du ønsker deg, og vi tar gjerne arkitektjobben med å tegne huset ut fra dine ønsker.

Tilbygg

Reglene for mindre tilbygg er endret fra og med 1. juli 2015. 

Tilbygg er å bygge på siden av eksisterende bygg, f.eks. å utvide stuen din. Ønsker du i stedet å bygge oppå eksisterende bygg, må du søke på et påbygg. Et tilbygg vil, i motsetning til et påbygg, føre til en utvidelse av det bebygde arealet (BYA). Tiltakshaver kan selv stå ansvarlig for et tilbygg inntil 50 m2, jf. SAK10 § 3-1. Dersom tilbyggets størrelse er mer enn 50 m2 kreves det søknad med ansvarsrett.

Følgende er unntatt søknadsplikt

Dersom du kan si ja til alle disse punktene er tiltaket unntatt søknadsplikt:

Mindre tilbygg

  • Ikke rom for varig opphold eller bebyggelse.
  • Bruksareal (BRA) eller bebygd areal (BYA) er under 15 m2.
  • Avstand til nabo minst 4,0 meter.

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Besøks- og postadresse: Wiels Plass 2, 1771 Halden
  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge 92840911
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Halden Arbeiderblad © 2021

Redaktøransvar