↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 18 42 95

Besøksadresse

Storgata 4c
1767 HALDEN
  1. Beskrivelse

Klinikken har over 38 års erfaring med klinisk kompetanse. Ved en allsidig tilleggs- og etterutdannelse behandler vi funksjonsproblemer i muskel- og skjelettsystemet enten det er i rygg/bekken eller kraniet. Vi er stadig på profesjonelle etterutdannelseseminarer for å holde oss oppdatert på de beste behandlingstilbud som kan gagne våre pasienter

 

Klinikken ble startet i 1975 og har pr.dags dato 1 kiropraktor, Gunnar Sveindal D.C., utdannet ved Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa, USA, graduerte i 1974.

 

Jeg er med andre ord en fleksibel blanding av «gammelt og nytt» og det innebærer at jeg har et bredt og matnyttig behandlingstilbud til våre pasienter, og vi har en felles filosofi nemlig å sette pasienten i sentrum og har som mål å hjelpe flest mulig pasienter ved den behandling som fungerer best for deg. Her er vi opptatt av å behandle pasienten som et individ med ulike særpreg og personlighet enten man er et spedbarn eller senior over 80.

 

Grunnfundamentet til klinikken vår er bygget på lang erfaring og bred kompetanse i de ulike aspekter av kiropraktisk behandling, enten det gjelder spedbarnsbehandling eller geriatriske pasienter.

  • Besøks- og postadresse: Wiels Plass 2, 1771 Halden
  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge 92840911
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Halden Arbeiderblad © 2021

Redaktøransvar