↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 21 37 70

Besøksadresse

Busterudgata 31
1776 HALDEN
  1. Beskrivelse

Velkommen til DNB Eiendom Halden

DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi.

Vurderer du å selge din bolig gir våre meglere deg en verdivurdering, rådgivning og en gjennomgang av hvordan salg av din bolig vil kunne skje. Megleren kommer hjem til deg og gjør en vurdering av hvilken markedsverdi boligen din har. Verdivurderingen er helt uforpliktende for deg.

Ikke kjøp bolig før du har snakket med eiendomsmegler
Å kjøpe bolig kan være den viktigste investering du gjør i livet. Det er ikke uvanlig at det gjøres bolighandel til millioner av kroner, med kortere beslutningstider enn om man skal kjøpe en sofa. Uten at det er søkt råd fra fagpersoner.

Vi anbefaler at du kontakter en uavhengig eiendomsmegler når du skal kjøpe bolig.

Når du har bestemt deg for å selge boligen din dukker det opp mange spørsmål.En av våre lokalkjente eiendomsmeglere kan gi deg de rådene og den veiledningen du trenger i salgsprosessen. Vi er ca. 500 eiendomsmeglere i DNB Eiendom fordelt på over 100 kontor. Finn din lokale megler og ta kontakt!

Vår markedsføring gir deg maksimal dekning og synlighet uansett når på året du velger å selge din bolig. Tidlig på året er det som regel færre boliger til salgs og dette gir din bolig større oppmerksomhet i alle kanaler som avis,internett og i våre vindusutstillinger.