↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

928 72 275

Besøksadresse

Aremarkveien 42
1792 TISTEDAL
  1. Beskrivelse

Velkommen til Bo`s Flissalg AS!
Vi er en håndverksbedrift og faghandel med bred kompetanse og svært lang erfaring innen flis og tilhørende bruksområder.
 
Besøk vår butikk midt i Halden sentrum!
Vi har en stor utstilling med 42 inspirerende miljøer for bad i tillegg til øvrig utvalg av fliser, tilbehør og verktøy.
 
Bo Skammelsrud, som eier og driver Bos Flissalg, har 28 års erfaring i flis-, mur- og fasadearbeid. Firmaet har han drevet i 21 år, og fremdeles kommer fornøyde kunder fra den første tiden tilbake, samtidig som stadig nye kunder oppdager oss.
 
Foruten Bo selv arbeider et par andre dyktige flisleggere hos oss. Gjennom årene har vi opparbeidet et svært godt rykte blant kundene våre. Vi har oppdrag for private så vel som offentlige aktører og samarbeider nært og godt med flere av byens byggmestere, rørleggere og elektrikere.
 
For 13 år siden utvidet vi virksomheten til dessuten å omfatte butikk med flisutstilling samt tilbehørs- og verktøyavdeling.
Her kan du i dag møte dyktige medarbeidere som Petter A. Jensen eller Tommy Paulsson, to hyggelige karer som hjelper deg å finne det du behøver.
 
Vi har et bredt sortiment av fliser på lager til en hver tid - for bad, kjøkken, hall, stue, brannmur m.m. samt for utvendig bruk.
 
Vi fører et stort utvalg av verktøy og utstyr fra vår leverandør Blinken Tools.
Hovedvekten ligger på verktøy knyttet til flis, men vi har også mye annet. Sortimentet domineres av
Rubi, spansk varemerke for proffverktøy innen mur og flis
Manstad, velrenommert varemerke innen mur og flis, med stort utvalg av verktøy til god kvalitet og rimelig pris.
 
Gå inn på vår hjemmeside: www.bos-fliser.no og les mer om hva vi har å tilby, eller ta kontakt med oss i dag for en hyggelig Flis-prat.

  • Besøks- og postadresse:Storgata 2A
  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge 92840911
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Halden Arbeiderblad © 2019