↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

900 34 788

Besøksadresse

Lundestadveien 2
1789 BERG I ØSTFOLD
  1. Beskrivelse

Velkommen til Halden Dykkersenter AS!
Halden Dykkersenter har som vår viktigste oppgave å gi deg god trening og opplæring med fokus på sikkerhet.
Halden Dykkersenter er et godkjent "PADI Divesenter", dette betyr at vi tilfredsstiller alle krav til utdanning som er fastsatt av verdens største dykkerorganisasjon PADI.
PADI dykkersentere utdanner dykkere etter en en internasjonal standard som er lik verden over. Ca 80% av alle dykkersertifikat som utstedes verden over er et PADI sertifikat, med et PADI sertifikat kan du dykke i hele verden.
Dykking er for mange en aktivitet med spennende opplevelser, hvor det sosiale aspektet spiller en viktig rolle. Mange velger å dykke sammen med kjæresten, venner eller kontakte en klubb som tilbyr klubbturer.
I Østfold er det flere gode dykkerklubber som tilbyr turer og sosiale aktiviteter både for deg som har familie og barn, og for deg som bare har lyst på et sporadisk dykk. Vi på Halden Dykkersenter kan gi deg mere informasjon om klubbene.
Vi på Halden Dykkersenter kan tilby Padi-kurs fra prøvedykking og grunnkurs til divemaster-kurs.
Hva er PADI?
PADI (Professional Association of Diving Instructors) er den største dykkerorganisasjonen i verden. 80% av alle dykkersertifikater som utstedes i verden er et PADI sertifikat, over 80% av alle sertifikater som utstedes i Norge er et PADI sertifikat. PADI finnes i over 175 land, slik at erfaringen fra de standarder som PADI bestemmer er vellutprøvd og fungerer i praksis. Dette betyr for deg som ny dykker at du kan stole på den undervisningen du får fra et PADI Divecenter.

Hilsen oss på Dykkersentret.

  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge
  • Besøks- og postadresse: Wiels Plass 2, 1771 Halden
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Utgitt av Halden Arbeiderblad AS
  • Halden Arbeiderblad © 2022

Redaktøransvar