↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

924 18 165

Besøksadresse

1784 HALDEN
  1. Beskrivelse

NORSOL® ble etablert i 1983, og produktspekteret er en videreføring av de berømte "Høyang-markisene". Kompetansen på solskjerming er helt tilbake fra 1973.
NORSOL® er i dag en av landets ledende solskjermingsbedrifter med hovedvekt på ferdigprodukter. All produksjon foregår på egen fabrikk.
NORSOL® har produksjonsutstyr for markiser, screen og alle typer inn- og utvendige persienner, lamellgardiner, plissegardiner og rullegardiner. Vi har svært moderne maskiner, og som eksempel kan det nevnes at duk-konfeksjoneringen foregår ved hjelp av datastyrte symaskiner og skjærebord.


NORSOL® samarbeider med store fabrikker i Europa for hele tiden å kunne tilby markedet topp produkter. Det brukes mye tid på å velge ut det rette.

Markiseduk og komponenter: Østerike, Italia og Sverige
Motorer: Tyskland og Frankrike
Persienne- og interiørkomponenter: Sverige, Danmark og Nederland
NORSOL® startet som ren markisefabrikk, men produktsortimentet har opp gjennom årene blitt utvidet med screen og flere typer utvendige persienner. Interiørsortimentet har fått større og større betydning, med innvendige persienner i tre og aluminium, lamellgardiner, rullgardiner og plissegardiner.
NORSOL® er kjent for kvalitet og rask levering, og sender fraktfritt over hele landet.
Kontakt oss for nærmeste forhandler.

NORSOL® myggnetting gir deg mulighet til å sove i fred og ro uten å bli plaget av insekter. Insektnettet rulles opp i en aluminiumskassett, når det ikke er i bruk. Sideskinner og en gummitetningslist i bunnen sikrer at nettet slutter tett på alle kanter. Leveres med hvit overkasse, sideskinner og underlist. Duken er finmasket PVC-duk i grå farge.
Vi produserer to versjoner, en horisontal for vinduer og en vertikal for dører.

Måltaking, montering:
Leveres for montering i nisje eller montering på karm. Må oppgis ved bestilling.
Oppgitte mål skal være yttermål, bredde x høyde, ferdig produkt (produksjonsmål).

Ved prisberegning skal alle mål avrundes oppover. Insektnettet kan også leveres i vertikal modell for dør, ved prisberegning skal da bredde- og høydemål byttes

Kontakt oss for nærmeste forhandler