↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

478 59 400
468 27 772

Besøksadresse

B R A veien 85
1784 HALDEN
  1. Beskrivelse

Mesterbygg Halden AS - din totalleverandør av håndverkertjenester.

Mesterbygg Halden as har sine røtter tilbake til 1969. I dag drives bedriften av Thorgeir Terjeson, samt ansatte gjennom mange år. Vi tilbyr alt innen tradisjonell tømring/snekkring, muring og forskaling i Halden og omegn, men også utenfor kommunen.

Vi er per i dag 12 ansatte og våre håndverkere har bred erfaring og en gjennomsnittlig fartstid på 16 år. Vi utfører oppdrag for privatmarkedet, samt profesjonelle oppdragsgivere. Vår bedrift fremstår som en totalleverandør på alle håndverkertjenester, slik at våre kunder raskt og smidig får utført sine oppdrag. Vi legger vekt på å bygge opp et godt tillitsforhold til våre oppdragsgivere og tilstreber oss å overholde avtaler. Vår styrke er at vi har hyggelige, stabile og dyktige håndverkere med god kompetanse og lang erfaring i bransjen. Kontakt oss for en uforpliktende befaring og et prisoverslag.

Mesterbygg Halden as er medlem i Byggmesterforbundet, har sentral godkjenning og er medlem av Startbank som er et kvalitetsstempel for seriøsitet i byggebransjen. Vi oppdaterer oss jevnlig og følger de forskrifter som til en hver tid er gjeldene.

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Besøks- og postadresse:Storgata 2A
  • Ansvarlig redaktør: Hans-Petter Kjøge 92840911
  • Sentralbord: 69215600
  • Tipstelefon: 99205300
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Halden Arbeiderblad © 2019