↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 21 17 50

Faks: 69 21 17 51

Besøksadresse

Busterudgata 11
1776 HALDEN
  1. Beskrivelse

Siffer Økonomi AS ble stiftet under navnet Økonomibistand Halden AS i 2000. I 2004 gikk Økonomibistand Halden AS inn i regnskapskjeden Økonor.  Nå i 2014 velger vi å gå ut av regnskapskjeden Økonor fordi vi anser det som riktig for vår egen framtid. Vi har et mål for øyet og være den beste tjenesteleverandør av regnskaps- og lønnstjenester for våre kunder. Vi er i dag 19 medarbeidere  med til sammen nærmere 250 års erfaring.  Vi leverer tjenester til alle bransjer og har spesialkompetanse innenfor en rekke områder. Kan nevne skattespørsmål, selskapsstiftelser, personaloppfølging, lag- og foreninger, utarbeidelser av forretningsplaner, HMS og internkontroll. Vi er 19 medarbeidere som er engasjerte, personlige, kunnskapsrike og pålitelige og vi arbeider for å gjøre deg som kunde bedre. 

 

Siffer vil være din diskusjons- og sparringspartner. Vi vil være din regnskapsfører som du kan ta opp alt du måtte trenge for å drive og utvikle din bedrift. Vi har ikke kompetanse innenfor alt, men partnere som dekker områder vi ikke kan og som hjelper oss i å bli en bedre tjenesteleverandør. Vi vil kunne bistå deg fra du etablerer et selskap, ved behov for endring av selskapsform, være din støttespiller i daglig oppfølging og utvikling av ditt selskap og hjelpe deg dersom du skulle komme i behov for å selge, avvikle ditt selskap. Siffer kan kort og godt være der for deg i enhver situasjon.

 

Tjenester:

  • Regnskapstjenester
  • Personaloppfølging
  • Rådgiver

 

Dersom du har spørsmål eller vil ha mer informasjon om oss ta kontakt. Ring oss eller send en e-post for å avtale et møte. Vi er her - " sammen blir du bedre"

 

Åpningstider

Januar-Mai : 08.00-16.00

Juni-November : 09.00-15.00

Desember : 08.00-16.00

 

Autorisert regnskapsførerselskap

Org.nr : 982 593 239 MVA