Denne innkjøringa skal stenges i en uke

INGEN INNKJØRING: Fra og med 25. mai blir det ikke mulig å kjøre inn til Stenrød fra Rokkeveien. Det skyldes gravearbeid i regi av Halden kommune. Stengingen kommer til å vare en uke.

INGEN INNKJØRING: Fra og med 25. mai blir det ikke mulig å kjøre inn til Stenrød fra Rokkeveien. Det skyldes gravearbeid i regi av Halden kommune. Stengingen kommer til å vare en uke. Foto:

​​Grunnet planlagt arbeid med vann- og avløpsrør må Stenliveien stenges for innkjøring fra Rokkeveien neste uke. 

DEL

Mandag 25. mai stenger den ene innkjøringen til Stenrød. Det er i krysset mot Rokkeveien rett ved Hjortsberghallen at Stenliveien vil bli stengt for gjennomkjøring.

Veien sperres cirka klokka 7 mandag morgen og ventes å være stengt omtrent en uke, skriver Halden kommune på nett.

Må kjøre via Stenrødveien

– Vi skal grave over Stenliveien for å legge nye vann- og avløpsrør i bakken slik at disse krysser veien. Dette er en videreføring av det omfattende anleggsarbeidet som har vært gjort i Dyrendalsveien tidligere og er et viktig bidrag i å sikre et godt og trygt vann- og avløpsnett i Halden, sier prosjektleder Rune Adolfsen i Halden kommune.

Som følge av dette arbeidet må alle som skal til og fra Stenrød, kjøre via Stenrødveien til BRA-veien hele neste uke. Det vil være mulig å kjøre fram til alle eiendommer – også Hjortsberghallen, men veien dit blir litt lenger enn vanlig for mange.

Det vil heller ikke være mulig å gå eller sykle forbi sperringen da det skal graves dypt.

– Skal jobbe lange dager

Bussene vil ikke kjøre over Stenrød neste uke som følge av dette.

– Det er Halden kommunes egne folk som skal utføre dette arbeidet. Vi kommer til å jobbe lange dager for at Stenliveien skal kunne åpne igjen som normalt så raskt som mulig, sier Adolfsen.

Det er foreløpig planlagt at det vil være anleggsarbeid i tidsrommet 7–21 alle dager neste uke.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.