Bestill HA+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold!

– Det var svært morsomt å høre alle rollene med egen stemme. Og de to barna som skal spille de bærende rollene, en gutt på 10 år og en jente på 14 år, er bare et funn begge to, skryter initiativtaker og prosjektansvarlig Marita Rognøy overfor Halden Arbeiderblad.

De to barna er Markus Rossa, som sist opptrådte som Emil i DNBEs Astrid Lindgren-konsert, og Andrea Moksnes fra Fredrikstad.

I to dager var alle skuespillerne samlet til gjennomlesning av det helt ferske manuset fra forfatter Hanne Hagerup.

– Vi er også stolte av å ha fått med oss et så bra og profesjonelt skuespillerlag på denne produksjonen, fortsetter Rognøy.

Rollen som den hvite dame skal spilles av den erfarne svensk-norske musikalartisten Nina Hammarklev. Øvrige roller har gått til Jonas Fuglevik Urstad fra Råde, Ann Christin Elverum fra Sarpsborg, Trond Teigen fra Oslo og Espen Bråten Kristoffersen fra Kolbotn.

 

– I tillegg vil det være et ensemble på 19 og et seksmannsorkester. Totalt er det 31 medvirkende i forestillingen, forteller Rognøy.

Blant haldensere i ensemblet og i mindre roller finner vi Carl André Johansson, Anne Marthe Giljebrekke, Sara Undrum, Aurora Berger, Anniken Falch Lillestad og musikalens komponist Aasmund Kaldestad.

– Vi gleder oss veldig til neste møte i mai. Da vil det dreie seg mer om musikken, sier Rognøy.