Klokken 03.30 fikk politiet melding om at en kar spilte veldig høy musikk i leiligheten sin.

– Vi har fått flere klager på han tidligere. Høy musikk fra denne leiligheten er et gjentakende problem for naboene, sier Tore Løwengreen som er nærpolitisjef i Halden.

Politiet tok turen til stedet og mannen fikk et pålegg om å dempe musikken og være stille resten av natten. Og stille ble det. I 20 minutter.

– Da var han i gang igjen. Politiet oppsøkte på nytt leiligheten. Mannen i 30-årene ble da anmeldt for forstyrrelse av nattero, sier han.

Politiet fikk i går også melding om innbrudd i en hytte i Aremark. Når innbruddet skjedde er usikkert, men det har skjedd i løpet av den siste uken.

– Inngangsdøra var brutt opp, men det er foreløpig ikke kjent hva som er blitt stjålet. Det er avtalt åstedsundersøkelse i dag, sier Løwengreen.

Ved 19.30-tiden onsdag kveld meldte en sjåfør om at det var to elger som surret rundt i veibanen på E6. Veitrafikksentralen ble informert om dette, men elgene kom seg trolig ut på egen hånd. For ansatte ved Veitrafikksentralen oppdaget ikke skogens konge på sine kameraer.