Med tap i kveld henger elitedrømmen i en tynn tråd

Heltent: Øyvind Andreassen forteller om en heltent spillergruppe som på ingen måte har gitt opp elitedrømmen.arkivfoto: henrik sætra

Heltent: Øyvind Andreassen forteller om en heltent spillergruppe som på ingen måte har gitt opp elitedrømmen.arkivfoto: henrik sætra

Artikkelen er over 5 år gammel

Comet skal kjempe for elitedrømmen i kveld.

DEL

Med seier borte mot Tønsberg i kveld kan kvalserien åpne seg helt opp igjen. Og Comet har slått laget fra landets eldste by to ganger tidligere.

Comet står foreløpig med null poeng etter to kvalkamper, men har ikke gitt opp.

– Hvis vi vinner i dag kan tre lag stå likt med tre poeng etter halvspilt serie. Da er det alle muligheter, sier kaptein Øyvind Andreassen.

Les også: - Verste døgnet i mitt liv

Se også: 

– Har vist at vi kan

«Nier'n» mener laget i de to første kampene har vist at de er på nivå med elitelagene.

– Kongsvinger burde vi ha slått, og mot M/S ble vi hardt straffet for feilene våre. Vi er ikke langt unna, og i kveld går vi for seier, sier Andreassen.

Følg kampen direkte her.

Tønsberg har åpnet kvalserien strålende, og har to seire, men bare tre poeng. Dette på grunn av at klubben ble straffet for å ha benyttet seg av spillere som ikke var spilleberettiget.

Må luke ut feil

– Vi har slått Tønsberg to ganger før denne vinteren, og vi kan selvsagt gjøre det igjen. Men de har et bra lag, og jeg er ikke overrasket over at de har åpnet bra, sier trener Ted Suihkonen.

Han mener laget må fokusere på det positive etter møtet med de to eliteserielagene så langt.

– Vi har prestert mye god hockey, men har gjort helt avgjørende feil. Det kan komme av at tempoet er høyere, men det er uansett noe vi er i stand til å luke ut, sier Suihkonen.

Endrer på laget

Etter to strake tap, gjør treneren endringer på laget.

– Jimmy starter i mål i kveld. I tillegg så kaster vi litt rundt på rekkene i håp om at vi får en gnist av det, sier Suihkonen.

Simen Saxrud har pådratt seg en liten strekk og er usikker, men spiller sannsynligvis back i kveld. Bror Christian spiller i førsterekka sammen med Einar Egeland og Fredrik Olsson.

David Hnat spiller med Christopher Paulsen og Kenneth René Larsen i andrerekka, mens Øyvind Andreassen, Paulius Gintautas og Joakim Delebekk Johansen utgjør tredjerekka.

Skal fullføre skikkelig

Med tap i kveld, henger elitedrømmen til Comet i en svært tynn tråd.

– Vi går knallhardt for seier, for da har vi alt i egne hender. Men skulle vi tape er det ingen fare for at vi legger oss ned. Vi skal ta flest mulig poeng når vi først er i kvalspill.

Følg kampen direkte her.

Det er viktig for oss selv, for publikum og alle som er engasjert i ishockey i Halden, sier en tent og kampklar kaptein Øyvind Andreassen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken