Derfor er Kiwi Brødløs stengt

STENGTE DØRER: På Brødløs har Kiwi stengt dørene. – Vi skal pusse opp, forklarer butikksjef Kaveh Pouyan. Allerede på fredag åpner dørene igjen.

STENGTE DØRER: På Brødløs har Kiwi stengt dørene. – Vi skal pusse opp, forklarer butikksjef Kaveh Pouyan. Allerede på fredag åpner dørene igjen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Når vi åpner igjen blir det kaffe og kake til kundene, sier butikksjefen.

DEL

Kiwi Brødløs sine kunder har nok klødd seg litt i hodet når butikken plutselig har vært stengt. Butikken låste dørene sine lørdag 18. februar, men skal i alt kun være stengt i en drøy uke.

Les også: Nedgang for Rema 1000 i januar (+)

Åpner igjen fredag

Butikken åpner igjen allerede fra morgenen av førstkommende fredag. "Nedetiden" er en del av en planlagt oppussing, forklarer butikksjefen.

– Vi åpner igjen på fredag. Da blir det kaffe og kaker på alle kundene, lover butikksjef Kaveh Pouyan til HA.

Pouyan tok over som butikksjef på Brødløs i 2014.

Ville pusse opp i vinterferien

Kjøpmannen forklarer at kjøle- og frysediskene nå skal byttes ut. Samtidig ryker det gamle CO2-anlegget og erstattes med et nytt. Kiwi har som mål at samtlige av sine butikker skal ha byttet ut anlegget innen 2020. At oppussingen skjer akkurat nå passer butikksjefen godt.

–  Det er vinterferie, så da er det litt roligere i dagligvarebutikkene. Mange reiser til fjellet for å ta ferie. Derfor passet det helt perfekt at vi kunne ta oppussingen denne uken, forklarer Pouyan, som tror de fleste vil kjenne seg igjen i butikken.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.