- Utrolig flott gjort av Stjernen

Godt samarbeid: Fra venstre Atle Johansen (Comet), Jo Henning Myhrvang (Comet), Morten Andersen (Stjernen), Christer Olsen (Stjernen). Foran Jonas Myhrvang (Comet) og Sverre Martinius Bergstrøm (Stjernen).

Godt samarbeid: Fra venstre Atle Johansen (Comet), Jo Henning Myhrvang (Comet), Morten Andersen (Stjernen), Christer Olsen (Stjernen). Foran Jonas Myhrvang (Comet) og Sverre Martinius Bergstrøm (Stjernen).

Artikkelen er over 4 år gammel

Comet får gratis istid i Stjernehallen de neste to ukene mens man venter på is i Halden ishall.

DEL

- Dette er utrolig flott gjort av Stjernen. Her er det smekk fullt fra før, og så klarer de å finne plass til oss likevel, sier Atle Johansen i Comet.

- Glad for å hjelpe

Sportslig ansvarlig i Stjernen Bredde, Christer Olsen, forteller at klubben er glad for å kunne hjelpe.

- Vi fikk en forespørsel fra Comet, og vi ønsket å hjelpe. Onsdag hadde vi styremøte og der bestemte vi oss for å bidra med dette, sier Christer Olsen.

15 istimer i Stjernehallen de neste to ukene, attpåtil helt gratis.

- Vi har snakket med Fredrikstad kommune og de kommer ikke til å fakturere Comet for disse timene, sier Olsen i Stjernen.

- Ord blir fattige. Snakk om å ha en vennlig innstilling, sier Comets Atle Johansen.

Halv isflate

- Vi satte oss inn i situasjonen til alle de barna i Comet som har gledet seg til ny sesong i hele sommer. Så ryker isen, det kan skje overalt. Det er mange i Stjernen som har vært positive til at vi gjør dette, sier Olsen.

Det Stjernen har gjort, er å tilby halve isflata til Comet for de yngre lagene. Noen av timene har Comets lag også hel flate. Lagene er fra U14 og nedover.

Da HA var innom Stjernehallen søndag formiddag, trente Comet U7 på en ene halvdelen mens Stjernens 9-åringer var i aksjon på den andre.

- Tilbakemeldingene fra foreldrene er udelt positive, å kjøre til Fredrikstad et par ganger for å få is under skøytene, er nok ikke noe problem, sier Atle Johansen.

Flere timer?

Comets unge spillere får også muligheten til å delta på Stjernens hockeyskole i høstferien. Der skal Comets Ted Suihkonen bidra som trener.

Med et mobilt kjøleanlegg på vei i Halden ishall, er dermed en viktig periode fylt opp for Comet Bredde.

- Vi jobber med å få istider i uke 41 et annet sted, men det er ikke helt klart ennå, sier Atle Johansen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags