Samlet inn mer enn 50.000 kroner

Einar Egeland solgte ut alle bamsene på rekordtid. Her er det Caroline Liseth Brunborg og Emilie Madelen de Flon Johansen som kjøper bamser av a-lagsspilleren.

Einar Egeland solgte ut alle bamsene på rekordtid. Her er det Caroline Liseth Brunborg og Emilie Madelen de Flon Johansen som kjøper bamser av a-lagsspilleren. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Bamsekampen ble en gigantsuksess både for Comet og Hockey mot Kreft.

DEL

- Helt fantastisk. Et bevis på hva vi kan få til når mange jobber sammen, for en god sak, sa Comet-leder Bjørn Hofgaard i mikrofon til imponerende 783 tilskuere i Halden ishall.

Overveldet

Totalt ble det samlet inn mer enn 50.000 kroner til Hockey mot Kreft.

- Jeg er helt overveldet. Bamsene ble solgt ut før kampstart, og haldenserne har virkelig stått opp for denne saken. Pengene skal brukes fornuftig, og bamsene skal til syke barn på Kalnes, sa Rune Jonsdal, leder i Hockey mot Kreft.

Mer enn 50.000 kroner

Comet, der a-lagsspiller Einar Egeland selv sto for bamsesalget, overleverte en sjekk på 30.358 kroner.

- Det omfatter Comets eget bamsesalg, det vi har fått inn i bøssene og de 10.000 kronene som Comet som klubb har gitt, sa Gry Jonassen og Therese Andersen i Comet.

Øyvind: - Imponert

Jonsdal i Hockey mot Kreft solgte produkter i hallen for 16.000 kroner, og det er bare det som kom inn via bankkort. Med kontantsalg, blir totalsummen godt over 50.000 kroner.

- Vi er lei av å tape hockeykamper, men i dag var ikke resultatet det viktigste. Det er imponerende hva Hockey mot Kreft og haldenserne har fått til i dag, sa Comets lagkaptein Øyvind Andreassen etter kampen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken