Tamt Comet fikk sju i sekken

Artikkelen er over 3 år gammel

Et slapt og uinspirert Comet tapte fortjent for Hasle/Løren.

DEL

Comet tapte til slutt 3-7 (1-2, 2-3, 0-2)

Tok ledelsen

Comet startet positivt, og hadde et par fine muligheten før scoringen kom allerede etter 2.21. Målscorer var Paulius Gintautas, som sikkert satte pucken i mål etter forarbeid av Sander Mjølnerød og Jacob Klang.

Det tok likevel ikke lang tid før jubelen stilnet. En Hasle-spiller dro seg lett forbi Einar Egeland, og kom til skudd. Jimmy Danielsson reddet, men slapp returen rett på køllebladet til Petter Steinbø Andersen – som scoret.

Vakre prestasjoner

Mot slutten av perioden falt tempoet betraktelig.

To vakre prestasjoner fikk vi likevel se. Først da Christopher Paulsen nydelig satte opp Jacob Klang, som skjøt i stolpen bak keeper Johannes Rohrmüller.

Og ikke minst da Hasle-backen Maksims Abrasins danset seg forbi alt av Comet-spillere, og kom alene med Danielsson – som reddet.

Fra vondt til verre

Med 36 sekunder tok Hasle/Løren ledelsen 1-2.

Først hadde Ole Sydvold en frekk backhand for Comet, som nesten snek seg inn bak Rohrmüller. I stedet kontret gjestene. Petrus Olivestam holdt unna Patrick Karlsen Wessel, og plasserte pucken i netmaskene bak Danielsson.

Vondt ble til verre for Comet tidlig i midtperioden, da Daniel Bogdziul satte inn 1-3, for øvrig etter vakkert forarbeid av Gabriel Gervais.

Ble kontret i senk

Gjestene hadde taket på kampen de første minuttene av perioden. Hasle/Løren viste fram et effektivt kontrings- og angrepsspill, der flere spillere med slepne ferdigheter skapte hodebry for Comet defensivt.

Comet kom seg til hektene, og reduserte i overtall. Ole Sydvold vispet pucken opp i nettaket bak Rohrmüller, etter pasning fra Karlsen Wessel.

Like etter var det gjestenes tur til å få muligheten i overtall, og Christian Thinn satte inn 2-4. Scoringen kom for øvrig på kontring, etter at Ole Sydvold nesten utlignet med en frekk backhand sekunder før.

Comet svarte igjen. Henrik Borgersen satte inn 3-4, etter pasninger fra Ole Sydvold og Adrian Aslaksen.

Baklengs i overtall

Med halvannet minutt igjen av perioden fikk Comet muligheten i overtall, og en gyllen sjanse til å krige inn 4-4 før andre pause. I stedet kontret Hasle/Løren, og Christian Thinn var iskald alene med Danielsson – 14 sekunder før periodeslutt.

Dermed sto det 3-5 etter to perioder. Comet hadde for øvrig bare seks skudd på mål i midtperioden, og det etter tre muligheter i powerplay.

Game over

Det ble en kamp der et slapt Comet ble straffet brutalt av et kontringssterkt og effektivt bortelag – med mer vilje og trøkk enn hos de grønne.

For det ble aldri noen opptur i tredjeperiode heller. Gjestene økte til 3-6 midtveis, og punkterte deretter til 3-7 – i undertall – helt på tampen.

Dermed endte det 3-7, og en ny skuffende kveld i Halden ishall.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags