Comet rotet bort seieren

Tobias Skaarberg og Comet kjemper for tre poeng mot Hasle-Løren.

Tobias Skaarberg og Comet kjemper for tre poeng mot Hasle-Løren. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Comet rotet bort seieren, etter å ha ledet 4-2. To Hasle-Løren scoringer på 14 sekunder ordnet spilleforlengelse. Også der var gjestene giftigst og tok seieren med 4-5.

DEL

Hjemmelaget tok komandoen og hadde et klart spillemessig overtak de første 20 minuttene, der Comet vant skuddstatistikken 15-8.

Likevel føltes det som om målvakt Hampus Baerby var en av de grønnkleddes beste spillere i åpningsperioden, der han måtte jobbe litt for å holde buret tett.

Les også: - En klokkeren takling (HA+)

Frisk Sydvold

Hos Comet var det rekka med Ole Sydvold Johannesen, Jacob Klang og Paulius Gintautas som presenterte fra første stund, og det var ikke overraskende at det var Sydvold som sprakk nullen for Comet.

Etter et perfekt oppspill fra Stian Qvistgaard, var Sydvold Johannese iskald og plasserte pucken i langhjørnet for HL-målvakten.

Godt samarbeid

Og nettopp samarbeidet mellom backen Qvistgaard og angriper Sydvold Johannesen var nær ved å gi Comet dobbel ledelse, men Rohrmüller i HL-målet stoppet skuddet.

Utlignet

Comet-spillet falt et par hakk i midtperioden, og selv om hjemmelaget igjen var skuddvilligst (11-7), var det Hasle som hadde de vasseste avslutningene.

Gjestene fikk også sin utligning, etter at Comet-backene gikk seg helt bort, og ga Peter Steinbø Andersen fritt fram.

Ingen skudd på mål

Mot slutten av perioden fikk Comet muligheten til å spille i overtall, men selv om pucken var i Hasle-sonen i to minutter, fikk ikke de grønne løsnet et eneste skudd.

Den eneste gangen var det var litt fart over Comet i denne perioden, var et par angrep der Paulius Gintautas og Ole Sydvold Johannesen kombinerte seg imellom.

Havnet under, men snudde

Hasle var firsket i åpningen av alle periodene og utnyttet en keeperretur til å ta ledelsen 1-2.

Men det skjer fort i hockey. Og etter scoringer av Paulius Gintautas og to ganger Adrian Aslaksen, var plutselig Comet foran med 4-2.

14 sekunder - og tap i sudden

Men i løpet av 14 små sekunder brakte HL balanse i stillingen, og dermed ble det spilleforlengelse.

Og verre skulle det bli. 3.07 ut forlengelsen var Christian Thinn våken foran Hampus Baerby, og avgjorde til HL-seier 4-5.

Hasle/Løren ligger på 6. plass, rett foran Comet på 1. divisjonstabellen så langt. Laget har 35 poeng, mens Comet har 28 med en kamp mindre spilt.

Her kan du se kampen direkte (HA+)

Onsdag imponerte Oslo-laget stort da Ringerike ble slått hele 7-2 i Lørenhallen.

- Hasle/Løren er en tøff motstander, med mye rutine i laget. De spiller tålmodig ishockey, sier Comet-trener Ted Suihkonen.

Han tror likevel på seier hvis Comet spiller på samme måte som i onsdagens seier mot Moss.

- Vi gjorde en god kamp, og hvis vi kan fortsette med den samme intensiteten som i første periode i Moss bør vi ha gode muligheter, sier treneren.

Stian Qvistgaard er på vei tilbake fra skade, og kan være tilgjengelig igjen for Comet. Ellers blir det samme laget som spilte onsdag.

Her kan du følge kampen LIVE.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags