- Vi har brukt mye ressurser på å gjøre TV-sendingene våre best mulig, og hadde et team klart. Vi er veldig lei oss for at vi ikke lenger kan sende Comets kamper denne sesongen.

– Spesielt denne sesongen når så mange supportere ikke kan gå på kamp i ishallen. Dette er dessverre utenfor vår kontroll, og det er sterkt beklagelig, sier HAs sportsleder Atle Wester Larsen.

Går på Livearena

Dette betyr at søndagens serieåpning mellom Comet og Furuset kun går på Livearenas plattform. Der vil du kunne se kampen med automatisk kamera, uten kommentator.

Dette gjelder i utgangspunktet for alle Comets kamper denne sesongen, hjemme og borte.

– Vi har vært i forhandlinger med Ishockeyforbundet, og har prøvd å komme til enighet uten at det lot seg gjøre. Ishockey er et viktig produkt for oss, men nå mister vi dessverre 1. divisjon, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund.

I flere år har Norges Ishockeyforbund, Amedia og LiveArena samarbeidet om sending av kampene fra 1. divisjon. Assisterende generalsekretær i NIHF Kristoffer Holm sier til HA at interessen rundt ishockeyrettigheter har økt.

– Det har vært flere aktører inne i bildet, på nåværende tidspunkt har vi ikke inngått ny avtale med Amedia, sier Holm til HA.

Det er TV2 som har rettighetene til eliteserien i ishockey.

Oppdaterer med tekstlive

Du kan følge søndagens kamp med tekstlive på HAs nettsider. Det vil også bli behørig dekning av kampen med saker og bilder.