- Vi har fortsatt åpent

For ett år siden pusset Hanne Følstad og mannen opp Bryggerhuset Nord for 300.000 kroner. Nå har de fått nye pålegg og vil selge bygget på Nordsiden. Men inntil videre drives stedet videre som normalt.

For ett år siden pusset Hanne Følstad og mannen opp Bryggerhuset Nord for 300.000 kroner. Nå har de fått nye pålegg og vil selge bygget på Nordsiden. Men inntil videre drives stedet videre som normalt. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Etter at HA skrev om at Hanne Følstad skal selge Bryggerhuset Nord, har mange kunder uteblitt. Men stedet har fortsatt åpent for gjester.

DEL

- Det er folk som ringer og lurer på om vi fortsatt har åpent og omsetningen har gått ned, forteller driver Hanne Følstad til HA.

Rett før påske skrev vi om at hun og mannen har bestemt seg for å selge bygget på Nordsiden der de både driver café og selv bor.

- Men det kan gå lang tid før det skjer. Kanskje ett år for alt vi vet. Eiendommen er ikke en gang lagt ut for salg ennå. Fortsatt lever Bryggerhuset Nord videre, presiserer Følstad.

Årsaken til at hun og mannen vil selge bygget på Nordsiden er at de har fått pålegg om nye utbedringer hva gjelder brannsikkerheten for å kunne drive cafeen videre i framtiden. Nå vil de heller konsentrere seg fullt ut om Bryggerhuset Syd.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken