Haldenungdommen imponerte på UKM

Artikkelen er over 2 år gammel

Over 80 ungdommer deltok på UKM som ble holdt i Brygga Kultursal søndag kveld.

DEL

At ungdommen i Halden har mye å bidra med kunne alle som var med i kultursalen søndag kveld se. Da var det på tide med Ung Kultur Møtes(UKM) 2018 i Halden.

Sang, dans og kunst

Det var et herlig mangfoldig under UKM i Halden i år. Med dansing, sang, musikk og flotte kunstverk var det lett å la seg imponere av ungdommen i Halden.

– Det er et strålende show i år. Det er så mange kreative, kunstneriske og flinke ungdommer. Det er moro med UKM i Hladen, sier prosjektleder for UKM Halden Henrik Diesen.

– Jeg synes det er imponerende, Halden har mye flink ungdom. Det viktigste med UKM er at ungdommen som er med ønsker å opptre og gjøre sitt beste, legger han til.

Prosjektleder Henrik Diesen forteller at det i år er 80 unger på scenen. Han er imponert av alle de kreative, kunstneriske og flinke ungdommene vi har i Halden.

Prosjektleder Henrik Diesen forteller at det i år er 80 unger på scenen. Han er imponert av alle de kreative, kunstneriske og flinke ungdommene vi har i Halden. Foto:

Imponert av lillesøster

En av de som opptrådte under Forestilling 1 av 2 er Oda Marie Andersen Guldahl(11). Hun sang en herlig sang, og sto utenfor kultursalen med familien sin etter første del av showet.

– Jeg er veldig stolt av lillesøster. Jeg tror ikke jeg kunne stått på scenen sånn. Jeg driver bare med sport, sier storebror Ole-Christian Andersen Guldahl(13) om lillesøster Oda Marie.

Ole-Christian Andersen Guldahl(13) står ved siden av lillesøster Oda Marie Andersen Guldahl(11) som sang under forestilling nummer 1.

Ole-Christian Andersen Guldahl(13) står ved siden av lillesøster Oda Marie Andersen Guldahl(11) som sang under forestilling nummer 1. Foto:

Unge talenter

På scenen under UKM i Halden i år var det hele 80 ungdommer. Hver og en med et eget talent som de ville dele med publikum.

Det var humor med revyinnslag, nydelige ballader og rocka låter, diktlesning, imponerende instrumentferdigheter på scenen. Og foto, tegning, maling og photoshopbilder i kunstutstillingen. I år var det utvilsomt noe for enhver smak.

Kultursalen hadde et engasjert publikum som jublet, applauderte og gynget med under de rolige balladene.

Videre til UKM-festivalen

Av alle de 80 som deltok på scenen, og de sju som stilte ut kunsten sin, var det bare noen som får gå videre til UKM-festivalen Østfold 2018. Men det er utvilsomt et fokus under UKM i Halden i år, alle på scenen har gjort en fantastisk jobb og ingen er taperne.

Likevel er det noen som får gå videre i UKM. Disse er:

Kunst:

 • Henrik Dahl
 • Torstein Jarl Fjæren
 • Anja W. Hultberg

Sceneinnslag:

 • Even Moe Treimo
 • Emmeli og Chris
 • Tiril Taran Brosveet
 • Ingrid  Kvalheim
 • Martin Larsen

Konferansierene:

 • Carina og Stine

Arrangører:

 • Amalie Lund

UKM Media:

 • Simon Myklevold-Bøhn

De som går direkte videre til Jypling-finalen er:

 • The Astronomies
Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags