Gå til sidens hovedinnhold

La ut Karpe billettene 09:00 – 23 minutter senere var alle 700 revet bort

Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi har aldri noensinne opplevd slikt trøkk, sier lederen i Brygga kultursal.

HA snakket først med Martin Gundersen i Brygga kultursal kvart over ni.

– Nå er det solgt 500 billetter, og vi har bare 200 igjen, sa Gundersen da.

10 minutter senere kom meldinga om at konserten var helt utsolgt.

– Vi har aldri noensinne opplevd slikt trøkk. Selv ikke på en Henning Kvitnes-konsert, sier Gundersen

Sist Karpe var i Halden for snart tre år siden var det totalt 850 på konserten. Denne gangen er det bare lagt ut 700 billetter.

– Vi har tatt høyde for at det kan være noen plassbegrensninger i forbindelse med denne turneen. Det kan hende at vi på et senere tidspunkt legger ut et begrenset antall ekstra billetter, men det kan jeg ikke garantere. Per nå er alt utsolgt, sier Gundersen til HA.

11. april kommer hiphopduoen Karpe til Halden. Klokka ni fredag morgen la Brygga kultursal ut 700 billetter til konserten. Etter bare 15 minutter var 500 av dem borte. Åtte minutter senere var alle 700 solgt.

Martin Gundersen har også mer og glede seg til før Karpes besøk i april neste år. Ukene fram til jul ser veldig bra ut for kultursalens del. Selv om kulturinstitusjonen har måttet redusere årets tilbud med rundt 20 konserter på grunn av utfordringer med bemanning og brudd på arbeidsmiljøloven, så har de konsertene som har blitt satt opp i høst blitt godt mottatt av publikum.

– Johnny Cash-hyllesten i helgen er helt utsolgt. Det samme er Bjørnov og Sunde til uka. Og til både Vamp, Åge Aleksandersen og Tenorane er det bare noen få billetter igjen, forteller Gundersen.

PS! Hiphopduoen gikk tidligere under navnet Karpe Diem. Men nå heter de bare Karpe.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.