Gå til sidens hovedinnhold

Bruk stemmeretten!

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Sjeldent har vel ett lokalvalg vekket så stort engasjement, og det er flott.

Arbeiderpartiets unge flotte kandidat som ordfører er en flott fornyelse for byen vår. Det samme er en like flott Fredrik Holm fra Høyre. Begge unge og ambiøse, og energiske. Fredrik argumenterer på Glad i Os sin side ærlig og oppriktig om sin og sitt partis politikk, til tross for kraftig kritikk. Linn gjør det samme i Arbeiderpartiet. Nå skiller de to seg dog, Fredrik har partiet, altså Høyre bak seg om å rive ett viktig signalbygg i Halden, noe som smerter mitt høyre hjerte.

For meg har alltid Høyre stått for forandring, men å bevare. Linn signaliserer at hun er villig til å gå en runde til. Men, Linn, er ikke det en kamp du burde ha tatt på program komiteens møte i Arbeiderpartiet? Har fulgt deg i lokal avisen. Men hvordan kan jeg stemme på deg, all den tid Arbeiderpartiet er i full splittelse? Kan jo ikke stole på at min stemme til AP går til å bevare Os skole, dvs bygningskroppen.Jeg har hele tiden vært klar på at jeg ikke stemmer på " rivningskameratene" i Halden.

Ergo går ikke min stemme i lokalvalget, verken til Høyre eller Arbeiderpartiet. Høyre har sagt rett ut, ærlig og redelig at de vil rive, så fort som mulig. Dessverre. Men Arbeiderpartiet er i åpen maktkamp mellom Sigmundstad og Laupsa. Hvem som vinner i det lokale slagsmål er noe vi alle vil vite før valget.

Godt valg, og bruk stemmeretten!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.