Politiet står uten mistenkte i Brekkerød-saken

BREKKERØDLIA: Det bor mange barnefamilier på Brekkerød og i Brekkerødlia. Politiet mener at de ikke har grunn til å være mer redde enn andre for at en lignende hendelse skal skje igjen.

BREKKERØDLIA: Det bor mange barnefamilier på Brekkerød og i Brekkerødlia. Politiet mener at de ikke har grunn til å være mer redde enn andre for at en lignende hendelse skal skje igjen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet håper fortsatt å finne mannen som antastet et barn på Brekkerød 25. desember.

DEL

På bakgrunn av vitneopplysninger trenger politiet å få vite mer om en mann i 20–40 årene, som er observert i Brekkerødlia 1. juledag mellom klokka 15.30–16.00. Denne mannen har normal kroppsbygning og er lys i huden. Høyden anslås til 170–180 centimeter. Mannen hadde på seg en grå/blå anorakk og hadde trukket hetta over hodet.

Samtidig ønsker politiet opplysninger om en Volvo stasjonsvogn som sto parkert ved Brekkerødlia 41.

Ingen gjennombrudd

Etterforskningsleder Sigurd Talberg ved vold- og sedelighetsavdelingen ved Politiet i Østfold sier til Halden Arbeiderblad at etterforskningen pågår for fullt.

– Vi har så langt ingen gjennombrudd i saken, men etterforsker bredt og gjør ulike etterforskningsskritt som jeg ikke vil gå nærmere inn på nå. Vi holder alle muligheter åpne.

– Har dere fått avhørt alle som har sett noe?

– Ja. vi har kontroll på de personene som var i området da dette skjedde, og vi har også god oversikt over hendelsesforløpet. Like fullt; dersom det er noen som tror de kan vite noe som kan bidra til etterforskningen, vil vi mer enn gjerne at de tar kontakt. Vi håper å få hull på saken, sier Talberg.

– Bør ikke være redde

Barnet det gjelder er også avhørt. Barnet har bekreftet og komplementert det som er kommet fram i andre vitneavhør.

– Bør folk på Brekkerød være redde for at noe lignende kan skje igjen?

– Det som har skjedd er alvorlig. Samtidig ser vi på dette som en enkeltstående hendelse, og vi etterforsker ingen lignende hendelser i Halden nå. Det er ingen grunn til at folk på Brekkerød skal være mer bekymret enn andre for at noe lignende skal skje igjen, sier etterforskningsleder Sigurd Talberg.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags