Alle «Børning-fans» kan bare glede seg. I midten av juni skal det gjøres opptak til den tredje filmen i nærheten av Halden.

– Vi trenger statister i forbindelse med filmingen. De som har lyst til å være med, kan bare ta kontakt med meg, sier Klara Söderstrand som er statistansvarlig.

Populære filmer

«Børning» og «Børning 2» har gjort stor suksess. Filmene er blant de største publikumssuksessene for norsk film og kino de siste årene. Totalt har de solgt over 800 000 solgte billetter.

Nå er det altså klart for innspillingen av den tredje filmen. Opptakene starter i Trollstigen i slutten av mai og vil bevege seg stadig nærmere Halden og riksgrensen i ukene etter det.

Ved riksgrensen

I perioden 11.-15. juni vil filmingen foregå i nærheten av Halden.

– Jeg kan ikke si akkurat hvor det skal skje, men kan si så mye som at det er på riksgrensen, sier Klara Söderstrand til Halden Arbeiderblad.

– Vi skal også filme på en rasteplass ved E6 i nærheten av Strömstad og i et område i Tanumshede.

I forbindelse med filmingen er det behov for statister som kan spille trailersjåfører. Det er også behov for flere familier med både barn og voksne - samt ungdommer og eldre mennesker.

Vil du melde din interesse som statist? Da kan du sende et nylig tatt bilde av deg selv, din alder og hvilket område du har lyst til å delta i i forbindelse med filmingen til mailadressen klara@filmkameratene.no