Interessen for engelsk fotball er stor i Norge og i Halden. I kveld (13. august) starter serien opp igjen, og igjen inviterer Halden Arbeiderblad til et lokalt mesterskap.

Registrer deg med vår kode

Vi har opprettet ligaen «Halden Arbeiderblad» i det populære managerspillet Fantasy Premier League.

Vinneren ved sesongslutt får en valgfri fotballdrakt og andreplassen får et tre måneders gratis abonnement på Halden Arbeiderblad.

Forrige sesong var det Dan Mario Røian som gikk seirende ut, og han har fått en Manchester United-drakt med Luke Shaw på ryggen i posten.

Alt du trenger å gjøre er å registrere ditt lag i Fantasy Premier League og skrive inn koden 7953e0 eller klikke på denne lenken.

Slik er spillet

Fantasy Premier League er det offisielle virtuelle fantasyspillet for Premier League. Det startet i 2002 og har siden vokst kraftig.

I korte trekk går spillet ut på at du velger din egen tropp på 15 spillere fra ulike lag innenfor et definert budsjett. Så velger du for hver Premier League-runde hvilke elleve spillere som skal spille.

Innsatsen og resultatet til spillerne du har valgt, avgjør hvor mange poeng du får hver runde.

Det er mulig å bli med i HAs liga etter serieåpningen, men da kan du ha gått glipp av noen viktige poeng fra første runde.