Nå blir keeperen Kvik-sjef

Fornøyd trio: Kviks leder Bjørn Brevig (i midten) med sitt nye superteam. Daglig leder Joacim Heier og markeds- og sportssjef Anders Viken.Foto: Atle Wester Larsen

Fornøyd trio: Kviks leder Bjørn Brevig (i midten) med sitt nye superteam. Daglig leder Joacim Heier og markeds- og sportssjef Anders Viken.Foto: Atle Wester Larsen

Artikkelen er over 5 år gammel

Joacim Heier kan knapt vente med å komme i gang med sin nye jobb.

DEL

Han er ansatt på heltid som daglig leder i Kvik Halden.

– Jeg gleder meg veldig, sier Heier, som er mest kjent som Kvik Haldens a-lagskeeper.

Bredde og ungdom

Han vant Sølvballen i 2013, men understreker at han ikke skal være en A-lagets mann i sin nye jobb i klubben.

– Jeg skal i all hovedsak jobbe med bredde og ungdom i Kvik. Utvikle ideer og klubb. Det kan du sette to streker under!

Heier forlater sin jobb i et reklamefirma på Greåker, som han er medeier av og vært med på å bygge opp fra starten. Hans første dag på jobb som daglig leder i Kvik blir 1. februar.

– Joacim er en dyktig fyr, som helt fra dag én har engasjert seg og brydd seg om Kvik. Han er et oppkomme av ideer, og er veldig strukturert. Han har også en spennende yrkesbakgrunn, og er en positiv kraft for klubben, sier leder Bjørn Brevig.

Gir større kapasitet

Ansettelsen av Joacim Heier betyr en klar styrking av Kviks organisasjon. Anders Viken slutter som daglig leder, og går nå over i en kombinert rolle som markedssjef og sportssjef.

– Da kan jeg jobbe med det jeg har lyst til, og kan best. Det siste halve året har jeg nesten ikke jobbet med marked i det hele tatt. Tiden har ikke strukket til.


Brevig og Viken forteller at det ikke mangler på gode ideer internt i Kvik, men at klubben har manglet kapasitet til å iverksette og gjennomføre ideer og konsepter.

Med Heier på plass, håper Kvik-ledelsen å få en helt annen gjennomslagskraft.

– Jeg får administrativt ansvar, og har selvsagt tanker om hvordan klubben kan utvikles. Jeg bobler av ideer, jeg. Det første jeg vil gjøre er å få A-lagsspillerne mer involvert og synlige i resten av klubben.

Vil bidra - ikke bare få

– Det er ufattelig mange dyktige folk i Kvik, med mange gode tanker og ideer. Nå håper vi å få mer kapasitet til å gjennomføre, og skape en mer helhetlig klubb. Jeg har sagt det før, og gjentar det gjerne: Kvik minner litt om der Sarpsborg 08 var for noen år siden. Potensialet ligger der, men vi må utnytte det på riktig og fornuftig måte.

Heier sier at han vil være en fotballspiller som ikke bare forventer å få noe av en klubb, men som selv ønsker å bidra.

– Sånt er viktig for meg for person. Kvik som klubb har en viktig samfunnsrolle, og jeg er motivert til å gjøre oss bedre!

Heier skal kombinere jobben med fortsatt A-lagsspill for Kvik.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags