Bekreftet: Kvik Halden permitterer trenere og spillere

PERMITTERTE: Kvik Haldens a-lagsspillere er permitterte som følge av koronasituasjonen, som gir både aktivitetsstopp og bortfall av inntekter.

PERMITTERTE: Kvik Haldens a-lagsspillere er permitterte som følge av koronasituasjonen, som gir både aktivitetsstopp og bortfall av inntekter. Foto:

Kvik Halden bekrefter onsdag kveld at ansatte i administasjonen, samt trenere og A-lagsspillere er permittert.

DEL

"Kvik Halden FK har lenge jobbet for å unngå ytterligere permitteringer, men vi måtte tilslutt bare innse at det ikke lot seg gjøre.", skriver Kvik Halden FK på sin nettside onsdag kveld.

Må ta drastiske grep

Klubbledelsen hadde tirsdag møte med hovedtrener A-lag herrer, spillerutvalget A-lag herrer og var i dialog med alle ansatte før permitteringsvarselet ble sendt skriftlig i dag.

- Med stans i all aktivitet og sviktende inntektsgrunnlag har styret sett seg nødt til å gå til det drastiske skritt og permittere ansatte i administrasjon, spillere og trenere. Vi har brukt tiden fram til nå til unngå tiltak som ikke er godt nok vurdert, og tatt oss tid til å vurdere hvor det må bli kostnadskutt ved å gå nøye gjennom budsjett og likviditet, sier styreleder Ronny Stavem til kvikhalden.no.

A-lagets spillere permitteres 90 prosent og hovedtrener Kent Bergersen 80 prosent. Lars Petter Brevig, som er leder for FFO og sportslig leder U-avdelingen, permitteres 100 prosent.

"Klubben velger å ikke permittere a-lagets spillere og hovedtrener 100% fordi man ønsker at spillegruppen skal få individuell oppfølging på egentrening slik at de er kampklar til seriespill senere i 2020".

Daglig leder beholdes

Daglig leder Haris Juklo beholdes i sin stilling for å ta tak i inntektsbringende aktiviteter, oppfølging av økonomi samt å bistå alle ansatte i denne perioden. Dette er enstemmig vedtatt av styret i klubben.

- Vi følger situasjonen tett og vil iverksette ytterligere tiltak hvis det viser seg å bli nødvendig. Dette er en trist situasjon og skjærer dypt inn i klubbhjertet, men helt nødvendige tiltak for å sikre at klubben overlever denne krisa vi nå står oppi, kommenterer Stavem.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags