Østfoldbanen stenges ved Ås i påska

TOG: I påska blir det planlagte utbedringer på Østfoldbanen.

TOG: I påska blir det planlagte utbedringer på Østfoldbanen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Skal du reise med toget i påska? Da må du beregne ekstra tid til buss for tog.

DEL

Det er stengt for togtrafikk på Østfoldbanen mellom Oslo S – Kråkstad og Oslo S – Ås fra torsdag 29. mars til og med søndag 1. april. Det skriver Bane NOR i en pressemelding.

Buss fra Vestby

«Bane NOR bygger nytt i forbindelse med Follobanen. NSB tilbyr alternativ transport mens arbeidene pågår, og det er viktig å sette seg inn i hvordan din reise blir berørt. Beregn ekstra tid til bytte mellom buss og tog, samt ta høyde for at buss kan bruke lengre tid (antatt 30 – 60 minutter) enn det toget normalt bruker. Merk at busser også kan få annen avgangstid enn togets ordinære avgangstid», skriver Bane NOR som minner om at det kjøres påskeruter.

I praksis betyr det at reisende må kjøre buss mellom Vestby stasjon og Oslo Sentralstasjon.

Disse arbeidene er varslet på forhånd. Retten til prisavslag ved forsinkelse gjelder ifølge Bane NOR ikke ved planlagte endringer i tilbudet vårt som er varslet på forhånd, der det er informert om at ekstra reisetid må påregnes.

Det er for øvrig arbeider i Lieråsen tunnel mellom Oslo og Drammen fra 24. mars til og med 1. april, og til sommeren blir det også arbeider på både Østfoldbanen og i Lieråsen tunnel.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags