Billettene til konserten med AURORA, som fikk sitt store gjennombrudd i 2014 da hun ble nominert som årets nykommer i P3 gull, blir sluppet 2. april.

Halden er et av 24 steder hun skal innom på sin Norgesturné, og artisten har gjennom sine sanger blitt kjent for dele de mange sidene av å være et menneske, gjennom tematikk som spenner fra det personlige til det politiske: fra kjærlighet og død til feminisme og miljøvern.

Martin Gundersen i Brygga kultursal gleder seg stort over å få besøk av et av Norges heteste artistnavn.

– Vi er stolte over nok en gang å ha sikret oss en av landets største musikalske eksportartikler. Det er så mye bra norsk musikk som gjør det bra både i inn- og utland. Aurora er en av de absolutt største.

– Sist hun var her gjorde hun en imponerende konsert, og vi har naturlig nok like store om ikke enda større forventninger denne gangen nå som hun har blitt litt eldre og enda mer erfaren. Konserten i Bergen er allerede utsolgt, og vi håper naturlig nok å også denne gangen fylle Brygga. Som ett av 24 steder på turnélista er Halden nok en gang med blant de største, sier Gundersen til HA.