(Fredriksstad Blad)

Politiet forteller at det har vært en rolig natt i Fredrikstad sentrum, men at det har vært noen bortvisninger.

– Natt til søndag 24.2.2019 var det mye folk på byens utesteder. Natten forløp uten de store ordensproblemene. Det ble noen bortvisninger som følge av mindre alvorlige forhold. Alle som ble bortvist etterkom dette og unngikk dermed en anmeldelse for å ikke ha etterkommet pålegg gitt av politiet. Totalt ble 8 personer bortvist fra sentrum denne natten. Bakgrunnen for bortvisningene var at de oppførte seg dårlig inne på eller rett på utsiden av utestedene, skriver politiet i loggen.

Viltpåkjørsel

Operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt forteller at politiet også har fått melding om et par hendelser på veiene.

– Rett før klokken 01.00 var det en viltpåkjørsel ved Kråkerøy ungdomsskole, og klokken 02.12 havnet en bil i grøfta. Det er ikke mistanke om rus i noen av tilfellene, og bilene blir berget.

I Halden sentrum har en mann blitt pågrepet, mistenkt for å ha vandalisert flere inngangspartier med avføring den siste uken. mannen ble pågrepet i sentrum med en sekk som inneholdt flere poser med avføring.

Bilbrann i Sarpsborg

Like før klokken 02.00 natt til søndag fikk politiet melding fra brannvesenet om en bilbrann i Hundskinnveien. Nødetatene rykket ut og påtraff føreren av bilen som fortalte at varsellampene begynte å lyse før bilen tok fyr.

– Det var ingen personskade, og bilen er nå helt utbrent. Den blir fjernet fra stedet, og det vurderer som det kan gjøres noen ytterligere undersøkelser på stedet, sier Monsen til Fredriksstad Blad.

Stakk fra taxiregninga

Klokken 02.15 fikk politiet melding fra en taxisjåfør som oppholdt seg på Greåker om at han hadde en passasjer i bilen som ikke ville betale.

– Han ville heller ikke oppgi noe navn. mannen hoppet ut av bilen og er fremdeler ukjent. Taxisjåføren vurderer selv å anmelde forholdet.

I Sarpsborg sentrum er to personer i 20-årene bortvist i løpet av natten.

– Alt i alt har det vært en rolig natt i hele fylket, avslutter Monsen.