Lanserer Sporten Direkte med rekordlang reportasjereise

PÅ TUR: Atle Wester Larsen (t.v.) og Kristian Bjørneby skal reise over 200 mil for å skrive om noen av byens største håndballprofiler, som befinner seg i Kristiansand, Danmark og Tyskland.

PÅ TUR: Atle Wester Larsen (t.v.) og Kristian Bjørneby skal reise over 200 mil for å skrive om noen av byens største håndballprofiler, som befinner seg i Kristiansand, Danmark og Tyskland. Foto:

Fra og med i dag lanseres Sporten Direkte i Halden Arbeiderblad. Her blir det liveoppdateringer, smånyheter og drypp fra bak scenene i HA-sporten.

DEL

– Her vil vi oppdatere direkte fra en rekke sportsbegivenheter fra Halden-idretten. I tillegg er det en fin mulighet for å dele smånyheter fra sportsverdenen som i gamle dager fungerte som notisstoff i avisen, men som ikke alltid har blitt egne saker på nett, sier sportssjef Atle Wester Larsen i Halden Arbeiderblad.

Sporten Direkte er åpen for alle og lanseres samme dag som han og sportjournalistkollega Kristian Bjørneby fysisk flytter kontoret fra desken i Storgata 2A til bilen.

200 mil på seks dager

I løpet av seks dager skal de reise over 200 mil for å treffe haldenseren Malene Staal som er proff i Oldenburg i Nordvest-Tyskland, Jonas Wille som trener FC Midtjylland på Jylland i Danmark og Pernille Wang Skaug som er håndballproff i Våg Vipers i Kristiansand.

Kampene de skal se, turen og møtene med haldenserne får du oppdatert direkte i Sporten Direkte. I tillegg til at du får med deg andre smånyheter fra sportens verden i Halden.

Slik får du Sporten Direkte som bokmerke

HAs nettsider vil selvfølgelig også som før inneholde flere daglige, gode sportsreportasjer og nyheter. Sporten Direkte blir et tilskudd for de mange haldenserne som følger vårt imponerende lokalidrettsliv.

Ønsker du å bokmerke sporten direkte på din telefon eller datamaskin? Da kan du bruke denne lenken.

Tipstelefon: 99 20 53 00 SMS/MMS HARTIPS til 2005 E-post: redaksjonen@ha-halden.no Send video

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags