– Alle som abonnerer på papiravisa, har tilgang til absolutt alt vi lager digitalt. Forutsetningen er å registrere en aID. Det er enkelt. Det handler i bunn og grunn om å trå over en liten terskel. Jeg tror mange av våre eldre lesere trenger et lite dytt, sier ansvarlig redaktør Hans-Petter Kjøge.

Ta med mobilen

Lørdag 25. februar kommer nyhetsredaktør Morten Ulekleiv og tidligere HA-medarbeider Bjørn Ystrøm til Joker i Aremark for å hjelpe dem som trenger det.

– Ta med deg mobilen din og nettbrett, hvis du har det, så skal vi hjelpe deg i gang, sier nyhetsredaktør Morten Ulekleiv.

For to uker siden fortalte HA at vi skal redusere antall utgivelser av avisa fra seks til fire dager i uka for å kunne satse mer digitalt.

– Det er mange abonnenter som siden den gang har kommet i gang digitalt. Selv om de tidligere ikke har hatt stor erfaring med mobil og nettbrett, så kaster de seg ut i det, forteller nyhetsredaktøren.

Mange leser HA7

Den 8. februar lanserte HA også en helt ny digitaltavis, HA7. Den kommer klokka 20 hver kveld, sju dager i uka.

– Vi har fått veldig god respons på HA7. Mellom 1500 og 2000 haldensere og aremarkinger leser dette magasinet hver dag. Og de bruker lang tid inne i HA7, som inneholder rundt 20 artikler hver dag, sier Ulekleiv.

Også på stand i Halden

HA er også til stede på Tista Senter lørdag. Der treffer du Oscar Andersen mellom klokka 12 og 14, hvis du trenger hjelp til å komme i gang digitalt.