Minneord om Anneberit Aamodt

Anneberit Aamodt døde 16. januar i Nordre Kornsjø.

Anneberit Aamodt døde 16. januar i Nordre Kornsjø. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Den 16. januar gikk Anneberit Aamodt gjennom isen på Nordre Kornsjø og døde. Aamodt jobbet ved Risum ungdomsskole. Her er et minneord fra personalet ved skolen.

DEL

Anneberit var vår gode kollega ved Risum ungdomsskole fra 2008. Tidligere hadde hun vært lærer og rektor ved flere av skolene i Halden, før hun kom til oss. Denne erfaringen fikk vi stor glede av, både små og store.

I sitt lærervirke, særlig i de siste årene, brant hun spesielt for barn med spesielle behov. Med litteratur, kursing og et godt livs erfaring, var hun alltid aktiv og alltid beredt for å kjempe for deres behov og tilrettelegginger.

Det siste prosjektet hun startet, var å få vår skole dysleksivennlig. Det arbeidet vil vi nå fullføre i hennes ånd.

Hun har vært sterkt involvert i lokalsamfunnet på Prestebakke. Livet ved og på Kornsjø var noe hun satte veldig høyt, et fristed og et sted å hente krefter og mot.

Anneberit, slik vi kjenner henne best, var full av mot. Hun var en flott dame, med en smittende latter og et varmt og følsomt hjerte. Hun hadde tid til gode refleksjoner og samtaler, som bidro hos mange til utvikling både på skolefaglig- og på personlig plan.

Som den sosiale personen Anneberit var, kjente hun mange folk og hadde sett det meste, noe som ga stor tyngde til hennes uttalelser og meninger i enhver diskusjon. Det nøt Risum skole veldig godt av.

Våre tanker går til Anneberits familie. Vi deler det store savnet etter henne. Vi får et åpent rom som det blir vanskelig å fylle. En klok, gledespredende og engasjert kollega er borte.

Vi lyser fred over Anneberit’s minne.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken