– Jeg er litt skuffet over Kvik

Ferdig i Kvik: Jonas Heli Hansen er på vei tilbake etter sin kneskade, men er ikke tilbudt ny kontrakt i Kvik – som allerede har stopperne Strømsborg, Mehmeti og Madsen Lund i stallen. Nå vurderer Heli Hansen spill i Østsiden.Arkivfoto: Tom R. Andreassen

Ferdig i Kvik: Jonas Heli Hansen er på vei tilbake etter sin kneskade, men er ikke tilbudt ny kontrakt i Kvik – som allerede har stopperne Strømsborg, Mehmeti og Madsen Lund i stallen. Nå vurderer Heli Hansen spill i Østsiden.Arkivfoto: Tom R. Andreassen

Artikkelen er over 5 år gammel

Jonas Heli Hansen (26) blir ikke tilbudt ny kontrakt med Kvik.

DEL

– Jeg er litt skuffet, for jeg har jo tross alt spilt for Kvik i mange, mange år. Jeg hadde et ønske om å bli, men følte meg ikke akkurat prioritert, sier han til HA.

«Tok ikke kontakt»

Heli Hansen har spilt i Kvik siden overgangen fra Berg IL høsten 2006. Sommeren 2013 ødela han korsbåndet i kneet, og ble operert samme høst. Nå, halvannet år senere, er han tilbake i full trening.

– Kontrakten min med Kvik gikk ut i oktober 2014, men klubben tok ikke kontakt før i forrige uke. Jeg hadde i hvert fall håpet å ha et møte med klubben. Nå er jeg usikker på hva som skjer videre, sier han.

Tre andre midtstoppere

Både hovedtrener Glenn Ståhl og sportslig leder Anders Viken bekrefter at Heli Hansen ikke er tilbudt ny kontrakt.
– Vi har tre midtstoppere som vi satser på og som er under kontrakt, sier Ståhl, og sikter til Ole Strømsborg, Dardan Mehmeti og Jacob Madsen Lund.

Viken tillegger:
– Jonas har hele tiden vært klar over at vi ikke kom til å ta en avgjørelse før på nyåret. Han var velkommen til å bli, men under andre betingelser enn sin forrige kontrakt, sier han.

Aktuell for Østsiden

Heli Hansen, som står med 147 kamper og seks seriemål for Kvik, har vært på trening med Østsiden, den hardtsatsende 3. divisjonsklubben som nå trenes av haldenser og den tidligere Kvik-assistent Kent Hansen.

– Det stemmer. Jeg kommer til å vurdere Østsiden, hvis det kommer et tilbud derfra. Hvis ikke blir det en annen klubb her i Halden, sier han.

Meningsløs pengebruk

Kent Hansen har allerede hentet tidligere Kvik-spillere som Agim Shabani, Faton Hoti, Fabian Andersen og Dino Mulac. Etter hva HA erfarer skal også keeper Simen Fredheim Andersen være aktuell for «Øssia», som av blant andre Joacim Jonsson (tidligere Kvik-trener) får kritikk for sin pengebruk.
– Meningsløs bruk av penger for en 3. divisjonsklubb, skrev Jonsson i sin fotballblogg i Fredriksstad Blad denne uka.

Satser på unge keepere

Kvik er for øvrig på jakt etter forsterkninger, og da primært på kant- og venstrebackplass.
– Vi har mange spennende spillere på blokka, sier Viken.

Klubben har også valgt å løfte opp de to unge keeperne Daniel Ravneng (født 1997) og Enis Jasherai (født 1996) i a-stallen. Begge er fra egen u-avdeling.
– To spennende, unge keepere som vil ha godt av å trene fast med A-laget, fastslår Viken.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags