Gå til sidens hovedinnhold

Elektriske Marcus og Martinus

Artikkelen er over 4 år gammel

Elektrisk synger Marcus og Martinus og det slo gnister mellom de to populære gutta og det purunge publikummet under årets første Allsang på Grensen.

Allsangen fyller 10 år, og sesongens åpningsprogram kunne skilte med den sterkeste line upen av artister noensinne.

Ble fraktet bort av sikkerhetshensyn

Likevel er det liten tvil om at Marcus og Martinus var mest populære. Faktisk ble de to guttene av sikkerhetshensyn fraktet ut fra festningen i all hast etter programmet, noe som skuffet mangt et ungt pikehjerte.

– Det stemmer. Vi fikk ikke lov til å være der lenger på grunn av sikkerheten, så vi ble kjørt bort. Hvis vi hadde fått lov til å gå ut hadde vi skrevet autografer og latt folk få ta bilder, forsikrer Marcus da HA snakker med han på telefon litt senere på kvelden.

Til tross for suksessen, hvor blant annet både Liseberg og Gröna Lund måtte stenge dørene, holder gutta bena plantet på jorda.

Stor opplevelse

– Det som skjedd i Sverige er helt utrolig. Jeg tenkte bare, seriøst? Skjer dette bare på grunn av oss to. Det er helt fantastisk å få oppleve noe sånt når man er på vår alder, sier Marcus videre.

Også på festningen var det mange mennesker. Hele Place d'Armes var pakket med folk, det samme var festningsmurene rundt.

– Det er veldig kult at det var rekordpublikum på allsangen i dag. vi gleder oss alltid til å være med på Allsang på Grensen, sier Marcus.

Og han kan fortelle at det har forandret seg. Det er nemlig fjerde gangen de populære brødrene er med i tv-programmet fra Fredriksten.

Slipper ny låt

– Det første året var det ingen som brydde seg om oss eller ville intervjue oss. I dag sto det mange og ventet på intervjuer. Det er utrolig hvordan det har forandret seg, sier han.

På grunn av den raske avreisen fra festningen måtte imidlertid noen av intervjuene tas på telefonen.

Resten av sommeren skal duoen ha konserter i både Norge, Sverige og Danmark.

– Vi slipper også en ny låt i sommer. Jeg kan ikke si hva den heter ennå, men vi gleder oss veldig, avslutter Marcus.

Kommentarer til denne saken