LESERINNLEGG - Min rettsfølelse.

Ser nå at retten har fått det som de vil i saken mot Eirik Jensen. Her har man valgt å stole på uttalelsene til en yrkeskriminell som ser sitt snitt til å få redusert sin egen straff betydelig, istedenfor å tro på en tidligere politimann, som muligens har strekt strikken litt for langt og ikke helt fulgt boka, men han har fått til utrolig mye.

Igjen sitter Cappelen og får mange stjerner i boka av Norges underverden for at han har klart å fjerne en hindring for underverden, dette kommer han til å leve godt på lenge. Eirik Jensen er bare dømt på indisier og uttalelsene til en yrkeskriminell, som prøver så godt det er å redde sitt eget skinn.

Hvorfor har ikke politiet greid å finne alle de påståtte millionene som Eirik Jensen skal ha fått fra Cappelen? Retten vil ikke løslate Eirik Jensen frem til dommen hans er rettskraftig for «Allmennhetens rettsfølelse». Jeg vil si på egne veier at jeg ikke har mye til overs for den rettsinstansen som prøver så godt de kan å tråkke Eirik Jensen så langt ned i søla som de klarer.

En annen ting er den strenge dommen, 21 år. Barnemorderen Breivik fikk 21 år for å drepe 76 personer og skade utrolig mange andre. Eirik Jensen får 21 år for indisier på innførsel av Hasj, noe som en del av politikerne snakker om å legalisere, dette henger ikke på grep.