Aremark Høyre: Kan vi stole på Arbeiderpartiet i Halden?

Alf Ulven
Høyre
Varaordfører, formannskapet

Alf Ulven Høyre Varaordfører, formannskapet

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Alf Ulven fra Aremark har skrevet et brev med skarp kritikk av Sigmundstad og Ap. Innlegget kan du lese her:

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Aremark Høyre utfordrer Halden Arbeiderparti

  • Les Sigmundstads svar her:

– Uryddig av Ulven 

I anledning en mulig kommunesammenslåing mellom Aremark og Halden hadde vi et folkemøte i Aremark. Fra vårt ståsted i Aremark, var det en hyggelig opplevelse å høre at alle partiene i Halden ønsker Aremark velkommen til å bli en del av en sammenslått kommune.

 Vi fikk bekreftet at det var en god avtale som var fremforhandlet, og at denne avtalen var den vi skulle ta stilling til i Aremark og Halden.

Alle partier stilte med de som var invitert, partiets leder eller nestleder, bortsett fra Halden Arbeiderparti.

Deres utskremte deltaker var Arve Sigmundstad, Han var klar i sin tale. Han har ikke tenkt å overholde denne sammenslåingsavtalen i fremtiden

Leser vi han mellom linjene, sa han på vegne av Halden Arbeiderparti, at dersom de kommer til makten i Halden vil halden Arbeiderparti kun styre etter det Halden Arbeiderparti mener er best for Halden, i Halden.

På direkte oppfordring fra Ole Svendsby om han personlig ville respektere en avtale nektet han å svare på dette med et rugende ja som var forventet av en seriøs politikere, men han pratet i vei om fremtiden som var usikker.

Selv med de nye tallene bringer Aremark 225 millioner til bordet ved en sammenslåing. Dette er penger som Halden ikke disponerer hvis Aremark ikke slår seg sammen med Halden. 

At Halden Arbeiderparti da ikke skal unna Aremarkingene at liten del av de pengene kan brukes i Aremark, er smålig og helt uholdbart for oss i Aremark.

Uten oss i en ny felles kommune disponerer ikke Halden Arbeiderparti disse pengene.

Halden arbeiderparti har et problem hvis vi ikke kan stole på at de etterlever sine avtaler.

I Aremark Høyres forhold til Aremark Arbeiderparti har vi full tillit til at alle avtaler overholdes, skrevne som muntlige. Det skulle bare mangle. Det har vi også til alle andre partier i Aremark og Halden.

Er Arve Sigmundstad alt og ett i Halden Arbeiderparti? Jeg utfordrer leder av partiet, og andre, til å komme på banen hvis det ikke er tilfelle og partiet dermed har en annen mening enn Arve.

Er dere å stole på i tykt og tynt eller er dere bare ute etter pengene vi tilfører?

Artikkeltags