Simen fra Halden på internasjonal toppliste

GJENNOMBRUDD: Simen Følstad Nilsen (t.v.) og resten av Acres Wild opptrådde på Bryggerhuset Syd tidligere i mars. Nå når de helt plutselig ut til hele verden.

GJENNOMBRUDD: Simen Følstad Nilsen (t.v.) og resten av Acres Wild opptrådde på Bryggerhuset Syd tidligere i mars. Nå når de helt plutselig ut til hele verden. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Bandet Acres Wild med haldenser Simen Følstad Nilsen har helt ut av det blå gjort internasjonal suksess.

DEL

Låten deres «Line of Sight» har spredd seg via sosiale medier og internett og havnet på strømmetjenesten Spotify sin globale toppliste for virale sanger. På det beste har låten ligget på 12. plass.

Traff blink med første singel

– Dette er helt absurd. Vi er litt satt ut, men i hvert fall veldig fornøyde! skriver Simen Følstad Nilsen på sin egen Facebook-side.

«Line of Sight» er den første singelen fra det kommende albumet til Acres Wild.

Simen Følstad Nilsen har skrevet låten sammen med bærumsgutten Magnus Askjer Lefsaker.

– Veldig hyggelig

– Det er en veldig hyggelig bekreftelse å få, samtidig som det er på en såpass stor skala at man ikke helt vet hvordan man skal forholde seg til det, sier Følstad Nilsen.

Til tross for at deres nye singel bare har vært tilgjengelig i én måned, er den allerede avspilt mer enn 170.000 ganger i Spotify.

I tillegg til Simen Følstad Nilsen på gitar består bandet av Magnus Askjer Lefsaker, Even Ziesler Andenæs, Mads Frøystadvåg Skovdahl og Espen Skretteberg.

Her kan du høre låten som nå spilles over hele verden:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken