HAs bursdagsgave til deg: 90 møter med 90 folk

JUBILEUMSINTERVJUER: Gunnar Paulsen skal formidle 90 møter med 90 forskjellige haldensere og aremarkinger i forbindelse med at det i år er 90 år siden Halden Arbeiderblad ble grunnlagt. Det første intervjuet kan du lese i dag.

JUBILEUMSINTERVJUER: Gunnar Paulsen skal formidle 90 møter med 90 forskjellige haldensere og aremarkinger i forbindelse med at det i år er 90 år siden Halden Arbeiderblad ble grunnlagt. Det første intervjuet kan du lese i dag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I år er det 90 år siden Halden Arbeiderblad kom ut med sin første avis. Det markerer vi med å gi deg 90 møter med haldensere og aremarkinger som sjelden er i medias søkelys.

DEL

– Halden Arbeiderblad kom ut med sin første utgave 28. september 1929. Det skal vi markere med et folkelig og spennende prosjekt, sier ansvarlig redaktør Hans-Petter Kjøge.

I 90 dager fra og med 1. januar vil HA daglig publisere intervjuer med haldensere og aremarkinger på nett. Det skal være personlige intervjuer der du som leser blir kjent med mennesker som lokalavisa sjelden eller aldri ellers skriver om. Intervjuene vil også havne på trykk i papiravisa.

Det er journalist Gunnar Paulsen som har ledet prosjektet. Han forteller om møter med veldig mange spennende mennesker.

– Det har vært helt utrolig å treffe så mange forskjellige mennesker med så mange forskjellige historier. Det har vært mye latter, men også tårer. Jeg tror at dette prosjektet viser at alle mennesker har noe å fortelle. Uansett hva slags bakgrunn de har, sier Gunnar Paulsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken